Inhoudsopgave:

 1. Wat is de straf als je Area 51 betreed?
 2. Waar woont Ties granzier?
 3. Waar woont Ties games?
 4. Hoe oud is Ties granzier?
 5. Waar is Ties?
 6. Hoe oud is het broertje van Ties?
 7. Welke boot heeft Ties?
 8. Waar komt Ties Brock vandaan?
 9. Hoe heet de zus van Ties?
 10. Wat kost een motorboot?
 11. Wat kost een sloep kopen?
 12. Waar is Ties Brock geboren?
 13. Hoe oud is Sjoerd den Daas?
 14. Hoe oud is Tuur granzier?
 15. Wat kost een motorboot per jaar?
 16. Hoeveel kost een nieuwe boot?
 17. Wat kost een Tendersloep?
 18. Is sloep te koop?
 19. Wie is Tuur granzier?

Wat is de straf als je Area 51 betreed?

Duizenden euro's boete, apparatuur kwijt en een paar nachten in de cel. Dat is de straf van YouTube-bekendheden Ties Granzier en Govert Sweep omdat zij in de buurt van de geheime Amerikaanse militaire basis Area 51 wilden filmen.

Waar woont Ties granzier?

Ties, wonend in Limburg, begon in 2012 met het maken van video's op YouTube.

Waar woont Ties games?

Het adres van TiesGames is Schuttersstraat 2 in Linne.

Hoe oud is Ties granzier?

22 jaar (20 augustus 1999) Ties Granzier/Leeftijd

Waar is Ties?

Twee jaar geleden verhuisde de Geldropse Ties Brock (30) naar Tel Aviv. Daar werkt hij als correspondent voor de NOS en bericht hij over Israël en de Palestijnse gebieden.

Hoe oud is het broertje van Ties?

Heel de wereld kan sinds deze week de beslommeringen van het gezin Granzier uit Linne volgen op YouTube. Stefan, Audrey, Afke en Tuur zijn samen met hun op internet al beroemde broer Ties (17 jaar en bijna een miljoen abonnees, verdeeld over twee kanalen) het tweede YouTube-gezin van Nederland.

Welke boot heeft Ties?

Vloggers worden door bedrijven gezien als influencers met grote marktwaarde. Gemiddeld leveren 1000 views een euro op alleen al per advertentie. Ties haalt met zijn filmpjes gemakkelijk 250.000 views of meer. Zijn video over een zelfgebouwde boot van ducttape scoorde zelfs meer dan 550.000 views.

Waar komt Ties Brock vandaan?

Ties woont al een hele tijd niet meer in Geldrop, maar zijn Brabantse roots zal hij niet vergeten. "Hier is nog wel een klein beetje Brabant te vinden. Toen ik wegging, heb ik van mijn broertje de Brabantse vlag gekregen. Die is te vinden in mijn huis", vertelt Ties, terwijl hij de grote vlag vasthoudt.

Hoe heet de zus van Ties?

Jongere zus Mallory is een tegenpool van de intelligente Alex.

Wat kost een motorboot?

,,De meeste startende watersporters beginnen klein, met een open boot, kleine motorboot of zeilboot”, zegt woordvoerster Liane Jansen. ,,Ze hebben gemiddeld tussen de 5000 en 10.000 euro te besteden. Voor dat bedrag kun je bijvoorbeeld een mooie sloep van 5 à 6 meter kopen.”

Wat kost een sloep kopen?

Veel nieuwe watersporters Bart van den Berg van Bmarine verkoopt nieuwe motorboten en gebruikte sloepen met een prijs tussen de 20.0.000 euro. "Dit jaar is er een explosieve groei ontstaan in de vraag naar boten in de prijsklasse tot 40.000 euro.

Waar is Ties Brock geboren?

Ties woont al een hele tijd niet meer in Geldrop, maar zijn Brabantse roots zal hij niet vergeten. "Hier is nog wel een klein beetje Brabant te vinden. Toen ik wegging, heb ik van mijn broertje de Brabantse vlag gekregen. Die is te vinden in mijn huis", vertelt Ties, terwijl hij de grote vlag vasthoudt.

Hoe oud is Sjoerd den Daas?

Vorig jaar maakte Den Daas de overstap naar de NOS. De 33-jarige Sjoerd den Daas woont nu met zijn Amerikaanse vriendin, die ook als journalist werkt in Beijing, in de hoofdstad van China.

Hoe oud is Tuur granzier?

Bij de familie Granzier staat de camera bijna altijd aan. Zoons Ties (18) en Tuur (10) hebben populaire YouTube-kanalen met honderdduizenden abonnees.

Wat kost een motorboot per jaar?

In de categorie tot 8 meter bedragen de jaarlijkse kosten ongeveer 420 euro per meter scheepslengte, tussen 8 tot 10 meter is dat al 536 euro. De jachten tussen 10 en 12 meter besteden 643 euro en schepen boven 12 meter gemiddeld 925 euro per meter scheepslengte.

Hoeveel kost een nieuwe boot?

Wil je een kajuit met wat comfort aan boord, dan maak je volgens de Vlaamse Pleziervaartfederatie best op voorhand de rekensom. De aankoopprijs varieert van zo'n 20.000 euro voor een tweedehandsboot tot 500.000 euro of meer voor een nieuw schip.

Wat kost een Tendersloep?

Primeur 615 Tender
Primeur 615 Tender De Primeur 615 Tender is één van de nieuwste modellen in de Primeur range.
Lengte: Breedte: Diepgang: Gewicht:6,00 meter 2,37 meter 0, kgv.a. €20.950,-

Is sloep te koop?

Op YachtFocus.com vindt u ruim 500 nieuwe en tweedehands sloepen, tenders en vletten te koop van makelaars en particulieren. ... Nog steeds worden sloepen gebruikt als een extra vaartuig, de zogenaamde reddingssloepen, maar pleziervaarders kunnen nu ook alleen met sloepen het water op.

Wie is Tuur granzier?

Ties Granzier is een 20-jarige YouTuber uit Linne die voortdurend werkt aan meer naamsbekendheid. Nu hij samen met een collega in de Amerikaanse cel is beland, lijkt hij daarin (on)bedoeld te slagen. Ties werd samen met Govert Sweep (21) opgepakt toen ze de geheime militaire basis Area 51 binnen waren gedrongen.