Inhoudsopgave:

  1. Wie nam Humberto Tan over?
  2. Wat gaat Humberto doen?
  3. Waarom Humberto en niet Jinek?
  4. Wie verving Humberto Tan?
  5. Is Humberto Tan advocaat?

Wie nam Humberto Tan over?

Humberto Tan () Luuk Ikink was vanaf de start tot de zomer van 2016 de vaste sidekick van Tan. Hij besprak onder andere de meest opvallende nieuwtjes en videos van het internet. Na Ikinks overstap naar RTL Boulevard werd Marieke Elsinga Tans sidekick. Dit deed zij gedurende het seizoen .

Wat gaat Humberto doen?

Humberto Tan keert terug als talkshowhost bij RTL. De 55-jarige presentator krijgt vanaf volgend jaar een praatprogramma op de zondagavond, zo maakt de zender vrijdag bekend. Tan gaat een presentatietrio vormen met Eva Jinek en Beau van Erven Dorens, de huidige talkshowpresentatoren op RTL 4.

Waarom Humberto en niet Jinek?

De late avond op RTL wordt vanaf deze week weer gepresenteerd door Humberto Tan! Hij lost Beau van Erven Dorens dit keer af, maar het lijkt er sterk op dat deze roulatie tussen Humberto, Beau en Jinek zal blijven gebeuren, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Wie verving Humberto Tan?

Het programma werd aanvankelijk gepresenteerd door Humberto Tan, maar deze werd na vijf seizoenen vervangen vanwege tegenvallende kijkcijfers. Hij werd opgevolgd door Twan Huys, die overkwam van Nieuwsuur, maar die kon het tij niet keren.

Is Humberto Tan advocaat?

Sinds eind 2014 is Tan adviseur bij de rechtbank in Overijssel.