Inhoudsopgave:

  1. Waarom heb je zilvervisjes in huis?
  2. Wat kost zilvervisjes bestrijden?
  3. Hoe oud wordt een Zilvervisje?
  4. Welke spin eet zilvervisjes?
  5. Hoe kom je aan zilvervisjes in je huis?

Waarom heb je zilvervisjes in huis?

Zilvervisjes komen vaak uw huis binnen door mee te liften op spullen die u binnenbrengt. Dit kunnen bijvoorbeeld boodschappen, verhuisdozen, meubels en kleding zijn. Ook kunnen ze uw woning binnenkomen via kieren en naden. Zilvervisjes blijven echter alleen in uw woning, als het er vochtig en warm is.

Wat kost zilvervisjes bestrijden?

De Zilvervisjes bestrijden kosten bij een ongediertebestrijder hangen dus af van het type bestrijding dat u inhuurt. Voor het eenmalig inhuren van een zilvervisjesbestrijder betaalt u voor het zakelijk inhuren 1 euro en voor het particulier inhuren 75 tot 90 euro.

Hoe oud wordt een Zilvervisje?

In vier tot zes weken krijgen ze de volwassen kleur. Zilvervissen kunnen 2 tot 8 jaar oud worden. Ze blijven hun hele leven vervellen, wat uitzonderlijk is bij insecten. Zilvervisjes zijn geslachtsrijp na 3 tot 24 maanden.

Welke spin eet zilvervisjes?

Voor de korte termijn kan je overwegen om papieren in te vriezen voor een nacht, want papiervisjes houden niet van vrieskou. Spinnen zijn de natuurlijke vijand van de zilvervisjes. Francine haalt een spinnenweb niet weg, maar laat het zitten. De spin eet haar zilvervisjes.

Hoe kom je aan zilvervisjes in je huis?

De zilvervisjes komen binnen in voedsel, oude kleding, oud papier en meubilair, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Zodra het ongedierte binnen is, verstopt het zich in allerlei naden, kieren en voorwerpen.