Inhoudsopgave:

 1. Waarom is Google Play niet meer beschikbaar?
 2. Kan niet meer inloggen op Play Store?
 3. Wat betekent Google Play service is gestopt?
 4. Waarom stopt Android steeds?
 5. Waarom werkt Google Play Music niet meer?
 6. Hoe kan ik Google Play services verwijderen?
 7. Waarom kan ik niet op Play Store?
 8. Waarom kan ik sommige apps niet openen?
 9. Wat te doen bij Google Play Store is gestopt?
 10. Wat te doen als Google steeds stopt?
 11. Waarom stopt mail steeds?
 12. Waarom stopt WhatsApp Steeds?
 13. Waar is Google Play muziek?
 14. Hoe zet je muziek op Play Music?
 15. Wat te doen bij Google Play services stopt steeds?
 16. Wat houd Google Play in?
 17. Kan geen app downloaden Play Store?
 18. Hoe zet ik Play Store op mijn mobiel?
 19. Waarom kan ik een app niet vinden in de Playstore?
 20. Kan apps niet meer openen iPhone?

Waarom is Google Play niet meer beschikbaar?

Google sluit zijn dienst Play Music eind 2020 definitief. ... Eerder dit jaar bracht Google al een tool uit voor gebruikers om hun data te migreren van Play Music naar YouTube Music. In Android 10 heeft Google de Play Music-app al vervangen door YouTube Music.

Kan niet meer inloggen op Play Store?

U kunt de problemen mogelijk oplossen door de gegevens en het cachegeheugen van Google Play-services, Play Games of de problematische game te wissen.
 • Open de app Instellingen .
 • Tik op Apps en meldingen. Alle apps bekijken.
 • Scroll omlaag en tik op Google Play Games.
 • Tik op Opslag. ...
 • Open de Play Games-app opnieuw.

Wat betekent Google Play service is gestopt?

Als je de melding 'Google Play Store gestopt' krijgt, net nadat je een app hebt gedownload en geïnstalleerd, dan kun je proberen deze nieuwe app uit te schakelen. Wellicht dat Google Play openen nu wel lukt. Om apps uit te schakelen ga je naar Apps en meldingen > App-info.

Waarom stopt Android steeds?

Onjuiste app-installatie kan ook de oorzaak zijn voor de vastlopende Android-apps. ... Als je apps abrupt vastlopen, verwijder ze dan van je apparaat en installeer ze opnieuw na een paar minuten. Stap 1. Ga naar Instellingen > Apps om apps van een Android-apparaat te verwijderen.

Waarom werkt Google Play Music niet meer?

Dit probleem kunt u oplossen door Google Play Music bij te werken. Verwijder de gegevens en cache van Google Play Music en werk daarna de toepassing bij. ... Selecteer Clear All Data (Alle gegevens wissen). Selecteer Clear cache (Cache wissen) en kies OK.

Hoe kan ik Google Play services verwijderen?

Google Play-services is niet hetzelfde als de Google Play Store-app en wordt meegeleverd met Android. Google Play-services zorgt er niet voor dat uw batterij sneller leegraakt en gebruikt niet veel mobiele data. U kunt Google Play-services niet gedwongen stoppen of verwijderen.

Waarom kan ik niet op Play Store?

Problemen met de Play Store oplossen Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in. Zoek vervolgens naar de app.

Waarom kan ik sommige apps niet openen?

De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. ... Het probleem werd opgelost in de nieuwste applicatie-updates voor Android-systeem Webview en Google Chrome. Om ervoor te zorgen dat je apps niet crashen wanneer je ze wilt starten, update dan zowel Google Chrome als Android System Webview.

Wat te doen bij Google Play Store is gestopt?

Wanneer jij steeds op je Samsung of andere Android smartphone de melding Google Play Store is gestopt krijgt probeer één van deze oplossingen:
 1. Play Store cache legen.
 2. Play Store gegevens wissen.
 3. Play Store updates verwijderen.
 4. Play Services cache en gegeven wissen.
 5. Google account opnieuw installeren.
BE

Wat te doen als Google steeds stopt?

Er zijn ook meerdere gebruikers die aangeven dat in de telefooninstellingen onder Apps en de Google-app de optie 'updates verwijderen' betekent dat de stopmelding verdwijnt. Daarna de app opnieuw updaten leidt volgens meerdere gebruikers tot een permanente oplossing.

Waarom stopt mail steeds?

Je krijgt deze foutmelding als je je e-mail vaker synchroniseert dan je e-mailprovider toestaat. Er zijn meerdere mogelijke oorzaken voor deze fout als je een niet-Gmail-account gebruikt in de Gmail-app: De map die je zoekt, is verwijderd. Swipe naar beneden om de Gmail-app te vernieuwen en dit probleem op te lossen.

Waarom stopt WhatsApp Steeds?

Soms wil WhatsApp niet (goed) werken als je een bepaalde update niet hebt. Zorg dat zowel je besturingssysteem als WhatsApp zelf geüpdatet zijn. Dit is vooral belangrijk als je WhatsApp draait op een tablet of ander Android-apparaat waarvoor WhatsApp niet beschikbaar is in de Google Play Store.

Waar is Google Play muziek?

Play Muziek ligt officieel op het Google-kerkhof: de muziekdienst is de nek omgedraaid. Voormalige gebruikers kunnen nu hun muzikale heil vinden bij YouTube Music. Gelukkig is het mogelijk om je zorgvuldig samengestelde muziekcollectie mee te nemen naar de nieuwe muziek-app.

Hoe zet je muziek op Play Music?

Surf via je computer naar Google Play Music en meld je aan met je Google-account. Staat je persoonlijke muziekcollectie nog niet in de cloud, dan levert Google de nodige instructies. Er is een limiet van 50.000 nummers, wat voor de meeste gebruikers moet volstaan.

Wat te doen bij Google Play services stopt steeds?

Zorg dat je de Google Play Store update. Het opnieuw downloaden en installeren van de Google Play Store kan ervoor zorgen om de problemen op te lossen. Zo download je de google play store opnieuw: Android probeert je te beschermen om apps te installeren vanuit externe bronnen.

Wat houd Google Play in?

Google Play, voorheen Android Market, is de applicatie en website waarmee apps kunnen worden geïnstalleerd op mobiele telefoons die draaien op Android. Het is de Android-tegenhanger van App Store van Apple. Google Play wordt beheerd door Google.

Kan geen app downloaden Play Store?

Volg deze stappen:
 • Annuleer en start de download overnieuw.
 • Controleer dat je netwerkverbinding nog actief is. Als je een actieve mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer je om een Wi‍-Fi-netwerk te gebruiken. ...
 • Ga naar Instellingen > Applicaties.
 • Tik op Play Store > Opslag.
 • Tik op Gegevens wissen en Cache wissen.

Hoe zet ik Play Store op mijn mobiel?

De Play Store-app openen
 1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
 2. Tik op de Google Play Store .
 3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Waarom kan ik een app niet vinden in de Playstore?

Als je de app niet kunt vinden in de lijst met alle apps: Controleer of je een ondersteund Android-apparaat of ondersteunde Chromebook gebruikt. Het is mogelijk dat je de app hebt verborgen en dat je de app weer moet inschakelen. Schakel je apparaat uit en weer in.

Kan apps niet meer openen iPhone?

Een app op de iPhone of iPad start niet meer op
 1. Sluit de app af. Heb je de app eerder geopend? ...
 2. Start je iPhone of iPad opnieuw op. Schakel je iPhone of iPad uit en start hem opnieuw op. ...
 3. Werk de software bij. Update je iPhone en de app bij naar de nieuwste software. ...
 4. Installeer de app opnieuw. ...
 5. Download een andere app.