Inhoudsopgave:

  1. Wie was de winnaar van De Slimste Mens 2020?
  2. Wie wint de slimste mens ter wereld?
  3. Wie heeft de slimste mens gewonnen gisteren?
  4. Wie waren de winnaars van De Slimste Mens?
  5. Wie verliest Slimste Mens vandaag?
  6. Welke zender Slimste Mens Belgie?
  7. Wat is het hoogste IQ dat je kan halen?
  8. Welk persoon heeft het hoogste IQ?
  9. Hoe kan ik in Nederland de slimste mens Belgie kijken?
  10. Wie is de slimste mens spel?

Wie was de winnaar van De Slimste Mens 2020?

Schrijver, dichter en theatermaker Joost Oomen keerde donderdag terug in De Slimste Mens. Het quiz-talent lijkt in de familie te zitten: Joost is namelijk de neef van Astrid Kersseboom, die in de zomer van 2020 De Slimste Mens won.

Wie wint de slimste mens ter wereld?

't Is gebeurd: sportanker en journalist Catherine Van Eylen (49) is de nieuwe "Slimste mens ter wereld". Ze heeft het beslissende finalespel van de quiz op Vier gewonnen van actrice Ella Leyers, met maar liefst 18 deelnames de recordhouder aller tijden.

Wie heeft de slimste mens gewonnen gisteren?

Winnaar Catherine Van Eylen: 'Studeren voor De Slimste Mens was mijn ontspanning tijdens dit lockdownjaar' Berg ze maar op, die clichés dat mannen beter zijn in quizzen en sportjournalisten vakidioten. VRT-sportanker Catherine Van Eylen kroonde zich tot slimste mens ter wereld.

Wie waren de winnaars van De Slimste Mens?

Deelnemers NCRV/KRO-NCRV
SeizoenWinnaarVerliezend finalist
Winter 2015/ 2016 **Eric SmitGovert Schilling
Zomer 2016 **George van HoutsWytse van der Goot
Winter 2016/ 2017 **Klaas DijkhoffHiske Versprille
Zomer 2017 **Angela de JongMischa Blok

Wie verliest Slimste Mens vandaag?

Bij het allerlaatste filmfragment over Nelson Mandela dacht Kim zich één seconde te lang na. Ella kon niet aanvullen, waarop Umi Defoort het scorebord goed had bekeken en héél snel 'stopstopstop' riep. En zo een tweede keer won. Ella Leyers verdwijnt zo na ruim vier weken 'Slimste Mens'.

Welke zender Slimste Mens Belgie?

Sinds de tiende reeks in 2012 wordt het programma uitgezonden op de zender Play bekend als VIER) en duurt het programma tien weken, inclusief twee finaleweken. De eerste editie werd gepresenteerd door Bruno Wyndaele; nadien kwam de presentatie in handen van Erik Van Looy.

Wat is het hoogste IQ dat je kan halen?

Supergenieën hebben een IQ boven de 181 Intelligentie is geen vast gedefinieerd begrip, maar de klassieke manier om begaafdheid te meten, is begin 20e eeuw ontwikkeld door de Franse psycholoog Alfred Binet. In zijn Binet-Simon-test is een IQ boven de 130 hoogbegaafd en scoren supergenieën 181 punten en hoger.

Welk persoon heeft het hoogste IQ?

Slimme Kim (geboren in 1962) heeft een gemeten IQ van 210.

Hoe kan ik in Nederland de slimste mens Belgie kijken?

Kijk alle uitzendingen bij TVGemist.be.

Wie is de slimste mens spel?

De Slimste Mens Ter Wereld! Speel de populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie de slimste is. Alle elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met de 3-6-9 ronde; geef razendsnel de 4 goede antwoorden in open deur en kun je de puzzel oplossen terwijl de zuurverdiende seconden wegtikken?