Inhoudsopgave:

 1. Wat voor krasloten zijn er?
 2. Wat zijn de beste krasloten?
 3. Kan je winnen met Krasloten?
 4. Wat kost een rol krasloten?
 5. Hoe werkt een kraslot?
 6. Hoe maak je zelf een kraskaart?
 7. Welke loterij meeste kans om te winnen?
 8. Welke kansspelen meeste kans?
 9. Wat is het maximale bedrag dat je aan krasloten mag verkopen?
 10. Hoeveel krasloten zitten er op een rol?
 11. Hoeveel krasloten mag je kopen?
 12. Hoe werkt krasloten 24 karaat cash?
 13. Waar is een kraslaag van gemaakt?
 14. Hoe speel je krasloten?
 15. Wat is de leukste loterij?
 16. Welke loterij geeft de grootste kans op een prijs?
 17. Hoeveel mag een klant maximaal inleggen op een toto weddenschap?
 18. Hoeveel Krasloten zitten er op een rol?

Wat voor krasloten zijn er?

Soorten krasloten in de winkel. In de winkels kan de klant vaak een keuze maken uit ongeveer tien tot vijftien verschillende krasloten. Deze kraskaarten variëren in prijs. De goedkoopste krasloten kosten één euro, maar er zijn ook kraskaarten verkrijgbaar voor twintig euro per stuk.

Wat zijn de beste krasloten?

Meeste kans op een prijs Maar de grootste winkans betekent niet automatisch ook winst. Wie speelt om winst te maken, kan het beste Krasloten 24 Karaat Cash kopen. Bij deze loterij is de kans op een prijs die groter is dan de inleg (€5 per lot) het grootst, namelijk 1 op 4,8.

Kan je winnen met Krasloten?

Vaak staat op het kraslot ook de winkans vermeldt, zoals kans 1 op 2,1 op een prijs. De kracht van de kraskaarten is dat er altijd 2 of 4 grote hoofdprijzen zitten in een bepaalde krasloten serie. De kans dat je de hoofdprijs wint is heel erg klein en groter dan 1 op een miljoen loten!

Wat kost een rol krasloten?

Krasloten zijn loten waarmee je, door het openkrassen van het lot, kans maakt op grote prijzen. Een Kraslot is al verkrijgbaar vanaf € 1,00. Bij Primera vind je altijd het actuele aanbod Krasloten voor jezelf én Krasloten die geschikt zijn om cadeau te geven.

Hoe werkt een kraslot?

Krasloten kun je op elke moment van de dag spelen. Er zijn geen trekkingen zoals bij de Staatsloterij of Nationale Postcodeloterij. Je koopt een lot en je ziet onmiddellijk of je gewonnen of verloren hebt. Daarom wordt de krasloterij ook wel de instantloterij genoemd.

Hoe maak je zelf een kraskaart?

Misschien heb je zonder dat je het wist ook wel eens een kraslot gemaakt. Je maakt met waskrijt een tekening met allemaal kleurtjes en vervolgens ga je daar met zwart waskrijt overheen. Daarna kras je de zwarte laag weer weg. Tadaa!

Welke loterij meeste kans om te winnen?

Welke loterij heeft de meeste winkans? De kans om de hoofdprijs te winnen is bij de Staatsloterij het hoogste, met een kans van 1 op 40.000.000. Hier worden ook het vaakste andere prijzen uitgekeerd, ze hebben namelijk een winkans van 1 op 2.

Welke kansspelen meeste kans?

Welke loterij geeft de meeste kans op de jackpot?
Naam loterijJackpotWinkans (%)
Oudejaarsloterij€30.000.0008%
Lotto€5.200.000%
Staatsloterij€25.000.000%
Eurojackpot€90.000.0005%

Wat is het maximale bedrag dat je aan krasloten mag verkopen?

Gedragscode Verkooppunten van Kansspelen van De Lotto – augustus 2015 ➢ Krasloten: maximaal 50 euro per transactie ➢ Toto: beleid onmatige deelname: maximaal 2000 euro per weddenschap.

Hoeveel krasloten zitten er op een rol?

Dit voorkomt dat je geld besteed aan een bijna zeker verliezend lot. Krasloten worden verkocht met een gegarandeerd aantal winnende en verliezende loten in elke verpakking. Dat is meestal ongeveer 30 tot 40 loten. Eén manier om er zeker van te zijn dat je wint is door een heel pak te kopen.

Hoeveel krasloten mag je kopen?

Gedragscode Verkooppunten van Kansspelen van De Lotto – augustus 2015 ➢ Krasloten: maximaal 50 euro per transactie ➢ Toto: beleid onmatige deelname: maximaal 2000 euro per weddenschap.

Hoe werkt krasloten 24 karaat cash?

De oplage van 24 Karaat Cash (spel 222) bedraagt 1.000.000 loten à €5. ... Speluitleg 24 Karaat Cash: Kras eerst de WINNENDE NUMMERS open, vervolgens UW NUMMERS. Is één van UW NUMMERS onder de kraslaag gelijk aan één van de WINNENDE NUMMERS onder de kraslaag, dan wint u de PRIJS onder het gelijke nummer.

Waar is een kraslaag van gemaakt?

De "kraslaag" is van een latexachtige substantie, natuurrubber en/of synthetisch rubber dat gemengd is met pigmenten als carbon black (zeer fijne koolstofdeeltjes) en/of andere vulstoffen zoals aluminiumpoeder, om ze ondoorzichtig te maken.

Hoe speel je krasloten?

Bij krasloten zijn er twee rijen van nummers: de winnende nummers en de nummers van de speler. De speler krast de lagen bij de winnende nummers en bij zijn eigen nummers weg. Onmiddellijk ziet hij of hij gewonnen of verloten heeft. Hij hoeft dus niet op de uitslag te wachten.

Wat is de leukste loterij?

Wil je voor de grootste klapper in een keer gaan, dan is de Staatsloterij waarschijnlijk de loterij om aan mee te doen. Hoewel er minder mensen meedoen met de Oudejaarsloterij dan de gewone Staatsloterij, is de kans dat je een prijs wint die hoger is dan de prijs van je lot stukken kleiner.

Welke loterij geeft de grootste kans op een prijs?

De kans om de hoofdprijs te winnen is bij de Staatsloterij het hoogste, met een kans van 1 op 40.000.000. Hier worden ook het vaakste andere prijzen uitgekeerd, ze hebben namelijk een winkans van 1 op 2.

Hoeveel mag een klant maximaal inleggen op een toto weddenschap?

De maximale inzet voor online TOTO-spelers tot 24 jaar is €100 per week. Voor spelers van 24 jaar of ouder is dat maximaal €1000 per week. Deze speellimieten zijn afkomstig uit onze vergunning om sportweddenschappen te mogen aanbieden in Nederland.

Hoeveel Krasloten zitten er op een rol?

Dit voorkomt dat je geld besteed aan een bijna zeker verliezend lot. Krasloten worden verkocht met een gegarandeerd aantal winnende en verliezende loten in elke verpakking. Dat is meestal ongeveer 30 tot 40 loten. Eén manier om er zeker van te zijn dat je wint is door een heel pak te kopen.