Inhoudsopgave:

 1. Waar kan ik curcumine kopen?
 2. Waarom curcumine gebruiken?
 3. Waar kan ik Groenlipmossel kopen?
 4. Wat is Longvida?
 5. Waar is Curcuma Longa goed voor?
 6. Wat doet curcumine SLCP?
 7. Wat zijn de gezondheidsvoordelen van kurkuma?
 8. Waar kun je vloeibare Groenlipmossel kopen?
 9. Waar kan ik Synofit kopen?
 10. Wat is SLCP?
 11. Waar zijn kurkuma capsules goed voor?

Waar kan ik curcumine kopen?

Vergelijk alle opties
1 x 50g Pot met sluitzegelg Pot met sluitzegel
Gewicht50g250g
Totaalprijs€ 17.50€ 65.00 Bespaar 26%
Eenheidsprijs€ 350.00 / kg€ 260.00 / kg
LeverbaarheidDirect leverbaarLeverbaar in 2 weken

Waarom curcumine gebruiken?

Zo is curcumine een krachtige antioxidant die het lichaam helpt beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn stoffen die ontstaan door bijvoorbeeld zonlicht of vervuiling en kunnen schade veroorzaken aan cellen en weefsel. Deze schade heet oxidatieve stress.

Waar kan ik Groenlipmossel kopen?

Groenlipmossel kopen bij Holland & Barrett.

Wat is Longvida?

Longvida® Curcumine is ontworpen door universitaire neurowetenschappers om de initiële hydrolyse te omzeilen en bio-efficiënte niveaus van niet-geglucuronideerd (actief) curcumine aan de hersenen en het hele lichaam toe te dienen via lymfatische opname.

Waar is Curcuma Longa goed voor?

Kurkuma is bloedverdunnend, helpt om de samenklontering van bloedplaatjes te voorkomen en verlaagt de cholesterol. Verlicht gewrichtspijn bij reuma, artrose en artritis. Kurkuma wordt in Azië al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke pijnstiller.

Wat doet curcumine SLCP?

Curcumine versterkt de werking van methotrexaat en beschermt tegen hepatoxiciteit van methotrexaat (diermodel reumatoïde artritis). Resveratrol en curcumine hebben mogelijk synergetische activiteit tegen osteoartritis. Curcumine remt virusreplicatie en versterkt de reguliere behandeling bij hiv en aids.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van kurkuma?

6 gezondheidsvoordelen van kurkuma
 1. Kurkuma is goed voor het brein. ...
 2. Kurkuma kan helpen om kanker te voorkomen. ...
 3. Kurkuma kan helpen bij depressie. ...
 4. Kurkuma kan helpen bij artritis. ...
 5. Kurkuma kan het risico op hartziekten verlagen. ...
 6. Kurkuma kan helpen bij alzheimer.

Waar kun je vloeibare Groenlipmossel kopen?

DeOnlinDrogist.nl biedt groenlipmossel aan in verschillende vormen. Zo zijn er capsules, tabletten en is er een vloeibare vorm met betrekking tot groenlipmossel. * = zwarte bes-extract heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. ** = curcumine heeft een beschermende invloed op gezonde cellen en weefsels.

Waar kan ik Synofit kopen?

In drogist, gezondheidswinkel en reformhuis Ook drogisterijen, gezondheidswinkels, natuurwinkels en reformhuizen kunnen de producten van Synofit voor u bestellen. Dat werkt op dezelfde manier als bij apotheken: u kunt aangeven welk welk product en welke verpakkingsgrootte u wenst.

Wat is SLCP?

De effectiviteit van curcuminesuppletie verbetert sterk door curcumine aan te bieden in de vorm van SLCP (solid lipid curcumin particles). Deze (lipiden)vorm van ongebonden curcumine heeft een tot 65 keer hogere biologische beschikbaarheid dan gewone curcumine.

Waar zijn kurkuma capsules goed voor?

Kurkuma helpt bij de vertering van vetten. Het voorkomt winderigheid en een opgeblazen gevoel. Aangezien kurkuma ontstekingen in de darmwand tegengaat, kan het ook belangrijk zijn bij het prikkelbaredarmsyndroom of de ziekte van Crohn. Bovendien is kurkuma is een natuurlijke ontgifter voor de lever.