Inhoudsopgave:

 1. Hoe lang is de A4?
 2. Is de A4 dicht vandaag?
 3. Wat is de maximale snelheid van een bromfiets?
 4. Waarom is de A4 onderbroken?
 5. Is de A4 richting Den Haag afgesloten?
 6. Welke wegen zijn afgesloten vandaag?
 7. Welke snelheid wok scooter?
 8. Hoeveel km is normaal voor een scooter?
 9. Is de A4 richting Amsterdam afgesloten?
 10. Hoe hard mag je op de Duitse snelwegen rijden?

Hoe lang is de A4?

130 km A4/Lengte

Is de A4 dicht vandaag?

Verkeer Nederland A4 Twee rijstroken zijn dicht. De vertraging loopt flink op... Ongeluk op de toch al zo drukke #A4 Amsterdam richting Den Haag, tussen Roelofarendsveen en Zoeterwoude-Rijndijk 8 km, +39 min., twee rijstroken zijn dicht. De #A4 bij Zoeterwoude > Amsterdam is vrij.

Wat is de maximale snelheid van een bromfiets?

De maximumsnelheid van de brommer hangt af van de weg. Op de rijbaan is de maximumsnelheid 45 kilometer per uur. Op het fiets/bromfietspad buiten de bebouwde kom is de maximumsnelheid 40 kilometer per uur. Op het fiets/bromfietspad binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 30 kilometer per uur.

Waarom is de A4 onderbroken?

Rijksweg A4 loopt vanaf Amsterdam via Leiden, Den Haag en Rotterdam richting België. Het is een belangrijke verkeerscorridor in de Randstad tussen Amsterdam en Antwerpen. Net als de ontbrekende schakel tussen Spijkenisse en Klaaswaal (A4 Zuid) is de verbinding tussen Den Haag en Rotterdam onderbroken.

Is de A4 richting Den Haag afgesloten?

Tijdens het eerste weekend van de werkzaamheden is de A4 richting Den Haag helemaal afgesloten voor verkeer vanaf de aansluiting met de A44 bij knooppunt Burgerveen. Dit duurt van vrijdagavond 7 mei 21.00 uur tot maandagochtend 10 mei 05.00 uur. Verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de A44 - N44.

Welke wegen zijn afgesloten vandaag?

Actuele verkeersinfo
 • A2. Rechter rijstrook afgesloten.
 • A2. Spookrijder.
 • A2. Weg afgesloten.
 • A4. Ongeval.
 • A7. Weg afgesloten.

Welke snelheid wok scooter?

Dus een bromfiets kan een wok melding krijgen vanaf 56 km en een snorfiets vanaf 35 km. Echter geld de rollerbank marge van 5km alleen als de snelheid van de scooter word gemeten op de rollerbank.

Hoeveel km is normaal voor een scooter?

Gemiddeld rijden de meeste scooterrijders tussen de twee- en vijfduizend kilometer per jaar. Zie je nou een scooter langskomen van 2009 (inmiddels al meer dan tien jaar oud) met een kilometer stand van maar 5.000, dan kan je in de meeste gevallen de conclusie trekken dat de kilometerstand niet zal kloppen.

Is de A4 richting Amsterdam afgesloten?

Om 8.45 uur meldde de ANWB dat de A4 richting Amsterdam helemaal dichtging. Verkeer richting de hoofdstad wordt gevraagd om de borden Den Haag richting de A12 te volgen en om te keren bij Voorburg op afrit 4. De afsluiting op de A4 op knooppunt Prins Clausplein gaat volgens Rijkswaterstaat nog tot 12.30 uur duren.

Hoe hard mag je op de Duitse snelwegen rijden?

Maximumsnelheid Duitsland
Binnen bebouwde kom (A)Autosnelwegen
Personenauto's, bestelauto's, campers met toegestane maximummassa < 3500 kg en motoren50130 (B)
Campers kg50100 (C)
Personen-/bestelauto's, toegestane maximummassa < 3500 kg met aanhangwagen/caravan5080 (D)
Motoren met aanhanger5060