Inhoudsopgave:

 1. Wie is de man van Sophie Hilbrand?
 2. Wie is getrouwd met Waldemar Torenstra?
 3. Waar wonen Waldemar en Sophie?
 4. Wat is de leeftijd van Sophie Hilbrand?
 5. Waarom is Sophie Hilbrand niet Op1?
 6. Waar is Sofie Hilbrand bij Op1?
 7. Hoeveel kinderen heeft Waldemar?
 8. Hoe oud is Waldemar Torenstra?
 9. Waarom stopt Sophie Hilbrand?
 10. Waar is Sophie Hilbrand geboren?
 11. Waarom De Vooravond weg?
 12. Wie lijkt op Art Rooijakkers?
 13. Waar is Sophie Hilbrand op 1?
 14. Waar komt de naam Waldemar vandaan?
 15. Waarom presenteert Sophie Hilbrand niet meer Op1?
 16. Wie vervangt Sophie Hilbrand?

Wie is de man van Sophie Hilbrand?

Hilbrand heeft sinds het najaar van 2006 een relatie met de acteur Waldemar Torenstra. Samen speelden ze in 2008 in Zomerhitte, de verfilming van Jan Wolkers' boek. Hilbrand en Torenstra hebben samen een dochter en een zoon.

Wie is getrouwd met Waldemar Torenstra?

2020 Ondersteboven van Afrika (BNNVara), Alles op tafel, Zwanger & Co. Torenstra is verloofd met Sophie Hilbrand. Ze hebben samen twee kinderen.

Waar wonen Waldemar en Sophie?

Bewoners: acteur Waldemar Torenstra, presentatrice Sophie Hilbrand en hun dochter Robin (10) en zoon Ravi (7). Beschrijving: een waterwoning in een kleinschalig complex op een industrieterrein in Amsterdam-Noord, gelegen in een zijkanaal van het IJ.

Wat is de leeftijd van Sophie Hilbrand?

46 jaar (5 oktober 1975) Sophie Hilbrand/Leeftijd

Waarom is Sophie Hilbrand niet Op1?

Sophie Hilbrand is nu al drie maandagen afwezig als presentatrice van Op1. De reden is dat ze het coronavirus heeft opgelopen en daar nog steeds van aan het herstellen is, laat BNNVARA weten. Drie maandagen geleden liet Sophie Hilbrand plotseling verstek gaan als presentatrice van Op1.

Waar is Sofie Hilbrand bij Op1?

Nadia Moussaid vormt komend seizoen een Op1-duo met Hugo Logtenberg. Ze volgt Sophie Hilbrand op, die een van de nieuwe gezichten wordt van De Vooravond. Logtenberg en Moussaid maken op 16 augustus hun gezamenlijke debuut, heeft BNNVARA bekendgemaakt.

Hoeveel kinderen heeft Waldemar?

Robin Torenstra Ravi Torenstra Waldemar Torenstra/Kinderen Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra hebben samen 2 kinderen: dochter Robin (8) en zoontje Ravi (5). Zó ziet de oudste eruit. De kans op gezinsuitbreiding is niet groot, laat Sophie weten. "Baby's maken me heel blij, maar ik denk niet dat er nog een derde komt.

Hoe oud is Waldemar Torenstra?

47 jaar () Waldemar Torenstra/Leeftijd

Waarom stopt Sophie Hilbrand?

Geschrapt vanwege te weinig urgentie, terwijl vanuit het management voorafgaand aan seizoen 2 de opdracht was: meer entertainment. Wie het snapt mag het zeggen. Ik ga eens goed nadenken wat ik nu wil doen."

Waar is Sophie Hilbrand geboren?

Alkmaar, Nederland Sophie Hilbrand/Geboorteplaats

Waarom De Vooravond weg?

De omroep stelt na twee seizoenen “de urgentie” van het programma te missen die wel wordt gezocht. ... Maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken.” De Vooravond volgde DWDD op toen Matthijs van Nieuwkerk besloot daarmee te stoppen.

Wie lijkt op Art Rooijakkers?

Art Rooijakkers lijkt wel heel erg veel op een Nederlandse acteur! Op zijn Instagram deelt Art foto's van hemzelf samen met Waldemar Torenstra, en de gelijkenissen zijn echt bizar! 'Met deze tweelingbroer spotjes opnemen voor @stvluchteling.

Waar is Sophie Hilbrand op 1?

De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat maandag om 19.00 uur van start op NPO1. Het programma wordt de eerste maanden opgenomen in de Westergasfabriek, daarna verhuizen ze naar het Hilversumse Mediapark.

Waar komt de naam Waldemar vandaan?

Waldemar is een mannelijke voornaam, van Oudhoogduitse origine. De naam is samengevoegd uit de woorden "waltan" (heersen, heerser) en "mari" (bekend, beroemd). Er zou gelijkenis kunnen bestaan met de Slavische naam Wladimir of Vladimir, maar de meningen lopen daarover uiteen.

Waarom presenteert Sophie Hilbrand niet meer Op1?

Sophie: 'Na anderhalf jaar Op1 smaakt de talkshowtafel naar meer. Ik ga Hugo wel erg missen, maar ben er trots op dat ik voor m'n cluppie BNNVARA op die mooie plek, samen met een nieuw team, dit programma kan gaan maken.

Wie vervangt Sophie Hilbrand?

Nadia Moussaid vormt komend seizoen een Op1-duo met Hugo Logtenberg. Ze volgt Sophie Hilbrand op, die een van de nieuwe gezichten wordt van De Vooravond. Logtenberg en Moussaid maken op 16 augustus hun gezamenlijke debuut, heeft BNNVARA bekendgemaakt.