Inhoudsopgave:

  1. Heeft Guus Meeuwis in Limburg gewoond?
  2. Waar is Guus Meeuwis opgegroeid?
  3. Waar heeft Guus Meeuwis gestudeerd?
  4. Is Guus Meeuwis miljardair?
  5. Waar gaat het liedje Brabant over?
  6. Wie heeft Brabant van Guus Meeuwis geschreven?

Heeft Guus Meeuwis in Limburg gewoond?

Guus Meeuwis (volledige naam Gustaaf Stephanus Modestus Meeuwis) is een bekende Nederlandse zanger. Hij is geboren in het Brabantse Mariahout op , maar al snel na zijn geboorte verhuisden zijn ouders naar Lieshout. Als Guus Meeuwis veertien jaar is verhuizen ze weer, ditmaal naar Limburg.

Waar is Guus Meeuwis opgegroeid?

Mariahout, Nederland Guus Meeuwis/Geboorteplaats

Waar heeft Guus Meeuwis gestudeerd?

In 1995 was Guus Meeuwis 23, hij studeerde rechten in Tilburg en had een nummer 1-hit. Net als iedere student ontving hij studiefinanciering, een toelage die alleen werd verstrekt als je maximaal 2500 gulden per maand bijverdiende.

Is Guus Meeuwis miljardair?

Dit alles brengt het geschatte vermogen van Guus op een dikke 8 miljoen euro. Of hij dit vermogen allemaal bezit is de vraag, we zien de zanger namelijk regelmatig wat geld over de toonbank smijten. Ook is Guus gescheiden van zijn vrouw een aantal jaar terug, dit kan de zanger zo maar eens ruim 4 miljoen gekost hebben.

Waar gaat het liedje Brabant over?

Brabant is een single en hit van de Nederlandse zanger Guus Meeuwis. Hij bezingt daarin hoe hij vanuit een koude, verre stad waar het vroeg donker is en de mensen stug zijn en hoe hij Noord-Brabant mist. Het lied is geschreven in Moskou.

Wie heeft Brabant van Guus Meeuwis geschreven?

Guus Meeuwis Jan Willem Rozenboom Brabant/Componisten