Inhoudsopgave:

 1. Wat is er gebeurd met Kaj van der Ree?
 2. Waar komt Kaj van der Ree vandaan?
 3. Is Kaj van der Ree veroordeeld?
 4. Wie is de vriendin van Kaj van der Voort?
 5. Kan vd Ree?
 6. Waarom is Concentrate gestopt?
 7. Wat betekent de naam Kaj?
 8. Hoe oud is Kaj van der Ree?
 9. Wie zijn Moise en Kaj?
 10. Hoe oud is Kay van de Voort?
 11. Welke YouTuber is ook dj?
 12. Wat is er gebeurd met Concentrate?
 13. Hoeveel mensen heten Kaj?
 14. Hoe oud is de dochter van Quinty Trustfull?
 15. Wie is de beroemdste Youtuber 2021?
 16. Wat is de meest bekeken YouTube video?
 17. Hoeveel mensen heten David?
 18. Hoe heet de dochter van Quinty Trustfull?
 19. Met wie is Quinty Trustfull getrouwd?
 20. Wie is de rijkste Youtuber van Nederland 2021?

Wat is er gebeurd met Kaj van der Ree?

Kaj van der Ree raakte in januari in opspraak nadat hij seksberichtjes gestuurd bleek te hebben naar minderjarige meisjes. Destijds raakte Kaj al zijn werkzaamheden kwijt, maar inmiddels zou hij weer een nieuwe baan hebben.

Waar komt Kaj van der Ree vandaan?

Den Haag, NederlandKaj van der Ree / GeboorteplaatsDen Haag, officieel 's-Gravenhage, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 549.350 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, dat is Amsterdam, het is wel de residentie en fungeert in veel opzichten als hoofdstad. Wikipedia

Is Kaj van der Ree veroordeeld?

YouTuber Kaj van der Ree heeft een advocaat ingeschakeld nadat hij vandaag op social media werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. ,,Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af", heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard.

Wie is de vriendin van Kaj van der Voort?

YouTube-ster Dionne Slagter, ook bekend als OnneDi, reageert onthutst op het seksueel overschrijdende gedrag van haar ex-vriend Kaj van der Ree. Ze beweert op Twitter dat ze er geen weet van had dat haar vriend tijdens hun relatie contacten onderhield met minderjarige meisjes en naaktfoto's met ze uitwisselde.

Kan vd Ree?

Van der Ree begon in 2013 zijn eigen YouTube-kanaal, genaamd 'Kaj', en in 2014 samen met twee vrienden het kanaal ZU5E. RTL nodigde hem in 2015 uit als presentator op het YouTube-kanaal van RTL genaamd Concentrate. Van 2016 tot begin 2020 was Van der Ree te horen op NPO 3FM als radio-dj bij BNNVARA.

Waarom is Concentrate gestopt?

Nadat presentator Kaj van der Ree in het voorjaar van 2020 beschuldigt werd van seksueel overschrijdend gedrag besloot RTL hem geen nieuwe opdrachten te geven waardoor hij niet terugkeerde in 2020 als presentator. Zijn laatste video bij Concentrate was in 2019 te zien.

Wat betekent de naam Kaj?

Kaj is afgeleid van Kay. Kay is een Engelse naam, een verkorting van Caius. ... Gerard is een Germaanse naam die 'sterk met de speer' betekent. De betekenis van Nicolaas is 'overwinnaar van/met het volk'.

Hoe oud is Kaj van der Ree?

29 jaar (15 januari 1992)Kaj van der Ree / Leeftijd

Wie zijn Moise en Kaj?

Zanger Kaj van der Voort (24) heeft zijn vriendin Moïse Trustfull (26) op een bijzondere manier verrast voor haar verjaardag. Hij heeft namelijk een heel verrassingsweekend georganiseerd met enkele vrienden.

Hoe oud is Kay van de Voort?

25 jaar ()Kaj van der Voort / Leeftijd

Welke YouTuber is ook dj?

Vanaf 2018 begint hij ook een nieuwe carrière als dj onder de naam Paul King. Daarvoor was hij wekelijks te zien op het Ziggo-kanaal FIRST waar hij de laatste YouTube-nieuwtjes besprak met een aantal gasten. Een aantal keren is de opmerkelijke YouTuber al op tv geweest.

Wat is er gebeurd met Concentrate?

Nadat presentator Kaj van der Ree in het voorjaar van 2020 beschuldigt werd van seksueel overschrijdend gedrag besloot RTL hem geen nieuwe opdrachten te geven waardoor hij niet terugkeerde in 2020 als presentator. Zijn laatste video bij Concentrate was in 2019 te zien.

Hoeveel mensen heten Kaj?

Kay is de afgelopen dertig jaar steeds populairder geworden. Dat geldt ook voor Kai. Deze naam komt zo'n 2.000 keer voor. Verder zijn er nog 1.300 mannen die Kaj heten.

Hoe oud is de dochter van Quinty Trustfull?

26 jaar ()Moïse Trustfull / Leeftijd

Wie is de beroemdste Youtuber 2021?

Top 10 Nederlandstalige YouTube-kanalen (2021) Enzo Knol – 2,53 miljoen (+10%) StukTV – 2,48 miljoen (+7%) Dylanhaegens – 1,81 miljoen (+5%) Milan Knol – 1,4 miljoen (+4%)

Wat is de meest bekeken YouTube video?

Het kinderliedje Baby Shark Dance is nu de meest bekeken video op YouTube ooit. De video was vanochtend ruim 7 miljard keer aangeklikt. Daarmee is de vorige nummer 1, de zomerhit uit 2017 Despacito, voorbijgestreefd. Die video heeft ook meer dan 7 miljard views, maar liep vanochtend zo'n 2 miljoen achter op Baby Shark.

Hoeveel mensen heten David?

Aantallen en varianten David David is een populaire jongensnaam die ongeveer 30.300 keer in Nederland voorkomt.

Hoe heet de dochter van Quinty Trustfull?

Quinty Trustfull kan je voorbij zien komen op de televisie als presentatrice. Daarnaast was ze vroeger ook model.

Met wie is Quinty Trustfull getrouwd?

Orlando TrustfullQuinty Trustfull / Huwelijkspartner (geh. 1994)

Wie is de rijkste Youtuber van Nederland 2021?

Enzo Knol is absoluut de rijkste Youtuber met Nederlandstalige vlogs. Enzo Knol heeft een gemiddelde van 400.000 views per vlog. Hij post minimaal elke dag een vlog online. Dit komt neer op ongeveer € 12.000 per maand aan views inkomsten.