Inhoudsopgave:

 1. Wie spelen er in de Clarks?
 2. Hoe heet de zanger van de Clarks?
 3. Waar komen de Clarks vandaan?
 4. Hoe heet de band bij VI?
 5. Welke band bij Voetbal Inside?
 6. Welke band speelt er bij Veronica Inside?
 7. Hoe lang bestaan de Clarks?
 8. Wat is er aan de hand bij Veronica Inside?
 9. Wie zit er vanavond bij Voetbal Inside?
 10. Wie presenteerd Veronica Inside?
 11. Wat kosten de Clarks?
 12. Hoe kan ik Veronica Inside terugkijken?
 13. Wie zit er aan tafel bij Veronica Inside?
 14. Wie is Sinterklaas bij Voetbal International?
 15. Wie is de baas van Veronica?
 16. Waar kan ik VI terug kijken?
 17. Wie zijn de sponsors van Veronica Inside?
 18. Wie zit er bij Oranjezomer?
 19. Wie is Sint VI?

Wie spelen er in de Clarks?

The Clarks zijn: de man die volgens Johan Derksen de band al 34 jaar bij elkaar houdt, stichter Micha Hasfeld op gitaar/vocals en bluesharp, Jan Becking-gitaar/vocals/bass, Peter van Schie-gitaar/vocals/bass, Peter van Rhijn-drumms, Ron Knoester-gitaar/vocals/bass.

Hoe heet de zanger van de Clarks?

Biografie The Clarks Oprichter en frontman is Micha Hasfeld. In de jaren 80 en 90 zijn ze regelmatig te zien in het televisieprogramma Nederland Muziekland. Sinds 2018 zijn ze de huisband van het programma Veronica Inside. Ook maken ze theatertournees met muziekkenner Johan Derksen.

Waar komen de Clarks vandaan?

De uit Den Haag afkomstige classic rockband The Clarks was ooit de huisband van Nederland Muziekland, nu zijn ze de vaste huisband van Veronica Inside waar ze elke week een song laten horen.

Hoe heet de band bij VI?

Ooit al huisband van Nederland Muziekland en tegenwoordig vaste huisband van Veronica Inside op vrijdag. Daarnaast staan The Clarks al bijna 4 jaar in het theater met muziekkenner en verteller Johan Derksen.

Welke band bij Voetbal Inside?

Erwin Java & Band (incidenteel, 2020–heden)

Welke band speelt er bij Veronica Inside?

Van der Gijp, Derksen en Genee – spraakmakend met Veronica Inside – zijn de hele zomer op de buis met een talkshow over achtereenvolgens het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. De muziek komt afwisselend van gitarist Erwin Java met zijn band, Danny Vera en The Clarks.

Hoe lang bestaan de Clarks?

Al 35 jaar wereldberoemd in Den Haag en nu spelen ze alle zalen in Nederland plat. Het Johan Derksen-effect en mooie liedjes.

Wat is er aan de hand bij Veronica Inside?

Nadat ze in de zomer van 2021 een dagelijks programma, De Oranjezomer, maakte op SBS6 raakte de heren in gesprek met de zenderleiding om dit een vervolg te geven. Op 18 september 2021 werd bekend dat ze per 1 januari 2022 een dagelijkse talkshow op SBS6 zouden gaan maken. Daarmee komt er een einde aan Veronica Inside.

Wie zit er vanavond bij Voetbal Inside?

Wilfred Genee presenteert vanavond de eerste aflevering van Veronica Inside! Het nieuwe seizoen trapt af mét de presentator, die onlangs een verschrikkelijk drama meemaakte. Dit meldde Albert Verlinde in Shownieuws. Hij sprak Hélène Hendriks, die Genee tijdens de laatste uitzendingen van De Oranjezomer verving.

Wie presenteerd Veronica Inside?

Wilfred Genee presenteert vanavond de eerste aflevering van Veronica Inside! Het nieuwe seizoen trapt af mét de presentator, die onlangs een verschrikkelijk drama meemaakte. Dit meldde Albert Verlinde in Shownieuws.

Wat kosten de Clarks?

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden
BoekingsvormTechniekPrijs
StandaardA / M-set€ 3450.00

Hoe kan ik Veronica Inside terugkijken?

Veronica Inside terugkijken bij NLZIET. Met NLZIET kijk je ontzettend gemakkelijk programma's terug. Het enige dat je nodig hebt is een abonnement op NLZIET. Download de NLZIET app op je telefoon of tablet, gebruik de app op je smart tv of kijk via onze website op je computer.

Wie zit er aan tafel bij Veronica Inside?

Het is de onofficiële opvolger van Voetbal Inside. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn de hoofdpersonen, en ook schuiven vaste tafelgasten Jan Boskamp, Hans Kraay jr., Valentijn Driessen en Wim Kieft geregeld aan tafel.

Wie is Sinterklaas bij Voetbal International?

De gimmick is dat Marco Louwerens' vertolking van Sinterklaas een behoorlijk vunzige is: Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen liggen er steevast om in een deuk. Dit jaar was de VI-Sinterklaas misschien wel ranziger dan ooit.

Wie is de baas van Veronica?

Veronica is een Nederlandse commerciële televisiezender die onderdeel is van Talpa TV, een bedrijfsonderdeel van Talpa Network. Naast Veronica maken ook de zenders SBS6, Net5 en SBS9 onderdeel uit van dat bedrijf. Bastiaan van Dalen is de zendermanager van Veronica.

Waar kan ik VI terug kijken?

Kijk het op TVblik!
 • / Veronica.
 • / Veronica Inside.

Wie zijn de sponsors van Veronica Inside?

Naar aanleiding van het rumoer rond Veronica Inside laten sponsors van het voetbalprogramma TOTO en Bavaria aan deze site weten zich te distantiëren van de uitspraken die Johan Derksen deed in de uitzending van afgelopen maandag.

Wie zit er bij Oranjezomer?

Hélène Hendriks neemt sinds zaterdag de honneurs waar voor Wilfred Genee in De Oranjezomer en dat doet ze met succes. Twee avonden op rij bezorgt de presentatrice de sporttalkshow een kijkcijferrecord.

Wie is Sint VI?

Tijdens Voetbal Inside begint plots Sinterklaasmuziek te spelen. De mannen worden compleet verrast door wie er dan binnen komt lopen. Het is zenderbaas Marco Louwerens, volledig in Sint-kostuum.