Inhoudsopgave:

 1. Wat krijg je bij to good to go?
 2. Welke supermarkten doen mee aan Too good to go?
 3. Wat is to good to go app?
 4. Hoe laat too good to go Lidl?
 5. Hoe swipe je Too Good To Go?
 6. Wat betekent kom later terug bij Too Good To Go?
 7. Wat is TGTG pakket?
 8. Hoe lang bestaat too good to go?
 9. Wat te doen met overgebleven eten?
 10. Wat betekent kom later terug bij too good to go?
 11. Wat zit er in too good to go Lidl?
 12. Wat betekent kom later terug too good to go?
 13. Kan iemand anders mijn too good to go ophalen?
 14. Welk tijdstip too good to go?
 15. Hoe swipe je too good to go?
 16. Wie zit er achter too good to go?
 17. Waar komt too good to go vandaan?
 18. Wat gooien we weg?
 19. Wat te doen met groente afval?
 20. Welke Lidl verspil mij niet?

Wat krijg je bij to good to go?

Via de 'Too Good to Go' koop je een 'Magic box' bij een hotel, restaurant of supermarkt bij jou in de buurt. Zo kun je op een afgesproken tijdstip eten ophalen dat niet verkocht is. Omdat een locatie natuurlijk niet weet wat er verkocht wordt die dag, is de maaltijd die je haalt dus ook nog een verrassing voor jou.

Welke supermarkten doen mee aan Too good to go?

Sindsdien heeft het internationale winkelbedrijf meer dan 138.490 maaltijden gered. In 2019 hebben ze dankzij Too Good To Go 74.744 maaltijden gered in hun Carrefour megastores en hun ketens Carrefour City, Carrefour Market, Carrefour Bio, Carrefour Express, Carrefour Contact, Proxi, Carrefour Montagne, en Huit à 8.

Wat is to good to go app?

Met Too Good To Go kun je eten redden van de restaurants, cafés en winkels die op de app staan. In plaats van dat men aan het eind van de dag eten moet weggooien, bieden deze plekken het eten wat ze over hebben aan in Magic Boxen.

Hoe laat too good to go Lidl?

De tactiek waar ik wel succes mee heb, is er één voor die-hards: Zet een wekker in je telefoon om 19.05 uur. Zet de Groente- en Fruitbox van Lidl bij je favorieten in de Too Good To Go-app. (Vink eventueel meerdere Lidl-filialen in de buurt aan als je er meerdere in de buurt hebt.)

Hoe swipe je Too Good To Go?

Maar dat is juist de magie ervan! Laat de locatie swipen: wat jij op je Tinder-profiel doet, moet je zelf weten... Maar in de Too Good To Go-app moet je het swipen aan het winkelpersoneel overlaten ;-) Voor hen is het een manier om ervoor te zorgen dat de juiste Magic Box bij de juiste persoon terecht komt.

Wat betekent kom later terug bij Too Good To Go?

Dat betekent dat je niet meer hoeft op te blijven tot middernacht om eten van je favoriete locatie te redden.

Wat is TGTG pakket?

Too Good To Go oftewel TGTG is sinds kort een hele hype. De app richt zich vooral op het tegengaan van voedselverspilling. ... Het idee van de app is dat je voedsel redt van de vuilnisbak door voor een klein bedrag een magic box, oftewel een verrassingspakket, te kopen.

Hoe lang bestaat too good to go?

Amsterdam, 22 januari 2020 – Twee jaar geleden ging Too Good To Go in Nederland de strijd aan tegen voedselverspilling. Via de app worden consumenten gekoppeld aan winkels en restaurants die aan het einde van de dag eten overhouden.

Wat te doen met overgebleven eten?

7 tips voor restjes
 • Berg je restje direct op in de koelkast, vriezer of voorraadkast, als je iets overhoudt.
 • Bedenk wat je ermee kan doen. ...
 • Geef 'oud' brood een nieuw leven. ...
 • Verwerk overrijp fruit in een toetje. ...
 • Beschadigde of minder verse groente kun je nog goed gebruiken in soep.

Wat betekent kom later terug bij too good to go?

Dat betekent dat je niet meer hoeft op te blijven tot middernacht om eten van je favoriete locatie te redden.

Wat zit er in too good to go Lidl?

Toch zijn ze nog te goed om te laten gaan, too good to go dus. Het werd wel weer eens tijd om een pakket uit te proberen....Dit zat er in mijn Lidl groente en fruit magic box:
 • 1 bos radijs.
 • 2 bossen bosui.
 • 4 Elstar appels.
 • 4 kiwi's.
 • 1 bak witte druiven.
 • 1 grote perssinaasappel.
 • 3 sinaasappels.
 • 3 mandarijnen.
BE

Wat betekent kom later terug too good to go?

Dat betekent dat je niet meer hoeft op te blijven tot middernacht om eten van je favoriete locatie te redden.

Kan iemand anders mijn too good to go ophalen?

Iemand anders kan alsnog jouw Magic Box redden.

Welk tijdstip too good to go?

De boxen waar je het best op kan inspelen zijn de boxen die ongeveer een kwartier na het stoppen van de oude ophaaltijd online komen. Dus als ophalen tot 19.00 kan en dan komen nieuwe boxen online om 19.15.

Hoe swipe je too good to go?

Maar dat is juist de magie ervan! Laat de locatie swipen: wat jij op je Tinder-profiel doet, moet je zelf weten... Maar in de Too Good To Go-app moet je het swipen aan het winkelpersoneel overlaten ;-) Voor hen is het een manier om ervoor te zorgen dat de juiste Magic Box bij de juiste persoon terecht komt.

Wie zit er achter too good to go?

Van de kleinste dorpen tot de grote steden: overal doen ondernemers mee aan het van origine Deense initiatief Too Good To Go, dat in ons land binnen drie jaar al vijf miljoen maaltijden van de prullenbak heeft gered. "We moeten stoppen met het economisch accepteren van verspilling", zegt oprichter Joost Rietveld.

Waar komt too good to go vandaan?

Nog steeds wordt er in Nederland veel voedsel verspild. Voor Too Good To Go, van oorsprong een Deense startup, was dit reden te meer om ook op de Nederlandse markt de Too good To Go-app te lanceren. In de app kun je tegen een lage prijs overtollig voedsel afnemen bij horeca én winkels.

Wat gooien we weg?

In Nederland gooien we gemiddeld 34 kilo eten per persoon weg per jaar. Daarnaast gieten we ook nog eens 45 liter drinken door de gootsteen. Een Nederlander gooit jaarlijks gemiddeld ruim 34 kilo goed voedsel in de vuilnisbak. ...

Wat te doen met groente afval?

10x wat te doen met fruit- en groenteafval
 • #1 Opnieuw laten groeien. Wist je dat je veel groentesoorten weer opnieuw kunt laten groeien als je deze hebt gebruikt? ...
 • #2 Zaadjes. ...
 • #3 Groei een plant. ...
 • #4 Groentebouillon. ...
 • #5 Gewoon opeten. ...
 • #6 Extract. ...
 • #7 Invriezen. ...
 • #8 Juices en smoothies.
BE

Welke Lidl verspil mij niet?

Vanaf vandaag kun je in een van de 436 filialen van Lidl de afgeprijsde producten vinden van Lidl. Dit zijn producten die tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten en welke voor kaas, brood en melk worden verkocht voor 25 cent. Daarnaast haal je dan voor 50 cent Vlees, Vis en Vegaproducten.