Inhoudsopgave:

 1. Waar moet ik een stroomstoring melden?
 2. Is er ergens stroomstoring?
 3. Wat als er geen stroom meer is?
 4. Wie moet ik bellen voor gaslek?
 5. Waar is stroomuitval?
 6. Heb ik stroomstoring?
 7. Is er stroomstoring in Rotterdam?
 8. Wat als de stroom uitvalt in een ziekenhuis?
 9. Hoe lang kan Nederland zonder stroom?
 10. Waarom heb ik geen stroom?
 11. Wie is verantwoordelijk voor gaslek?

Waar moet ik een stroomstoring melden?

Bel het Nationaal Storingsnummer () om de stroomstoring gratis te melden.

Is er ergens stroomstoring?

Bel het Nationaal Storingsnummer en waarschuw de buren. Ga naar buiten en wacht op de storingsdienst.

Wat als er geen stroom meer is?

Zonder stroom en internet gaan digitale deuren gaan niet meer open, pinautomaten werken niet meer, het openbaar vervoer ligt plat en tanken zit er ook niet meer in. De beurzen storten in en het nieuws kan niet meer uitgezonden worden. Zelfs de krant valt niet meer op de mat want die wordt digitaal gedrukt.

Wie moet ik bellen voor gaslek?

Bel het Nationaal Storingsnummer 24/7 gratis bereikbaar.

Waar is stroomuitval?

Meld een storing altijd direct bij uw netbeheerder. Als u belt naar het Nationaal storingsnummer gas en stroom, komt u automatisch bij uw eigen netbeheerder terecht: . Voor meer informatie over een eventuele storing in uw buurt kijkt u op www.gasenstroomstoringen.nl.

Heb ik stroomstoring?

Stroomstoring melden Je moet het nationaal storingsnummer bellen: . Dit nummer is gratis en dag en nacht bereikbaar. Via het nationaal storingsnummer komt je melding terecht bij je netbeheerder. Die kan vervolgens meteen stappen zetten om de stroomstoring op te lossen.

Is er stroomstoring in Rotterdam?

Stroomstoring #Rotterdam #IJsselmonde sinds 8. klanten zonder stroom. Monteurs van #Stedin zijn onderweg voor onderzoek en herstel van de stroomvoorziening. Oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Wat als de stroom uitvalt in een ziekenhuis?

Als de stroom in een ziekenhuis uitvalt is er speciale noodstroom. Deze noodstroom zorgt ervoor dat alle belangrijke afdelingen toch stroom krijgen. Hierdoor is er ruimte om de patiënten in de tussentijd naar andere ziekenhuizen te verhuizen. Dit wordt ook wel evacuatie genoemd.

Hoe lang kan Nederland zonder stroom?

Dan is de vergoeding als volgt: De storing duurt korter dan 4 uur: u krijgt geen vergoeding. De storing duurt 4 tot 8 uur: u krijgt 195 euro. De storing duurt langer dan 8 uur: u krijgt 100 euro extra voor elke periode van 4 uur dat u daarna zonder stroom zit.

Waarom heb ik geen stroom?

Stap 1: controleer in de groepenkast of een van de stoppen een doorgeslagen zekering heeft, of dat een schakelaar is omgesprongen. Dit kan er voor zorgen dat u geen stroom meer op hebt op 1 groep. Stap 2: haal de stekkers van de op de groep aangesloten elektrische apparaten uit het stopcontact.

Wie is verantwoordelijk voor gaslek?

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van gasinstallaties en elektra-installaties in uw woning. Als u een woning huurt, is de verhuurder verantwoordelijk. Twijfelt u als huurder aan de veiligheid van uw installatie? Vraag dan uw verhuurder de installaties te controleren.