Inhoudsopgave:

  1. Waar is Rob van Robs Grote Tuinverbouwing?
  2. Wie is de nieuwe styliste Robs Grote Tuinverbouwing?
  3. Welke ziekte heeft Rob?
  4. Waarom Jorna weg bij Rob's Grote Tuinverbouwing?
  5. Wat heeft Rob van Eigen Huis en Tuin?
  6. Hoe kan ik iemand opgeven voor de Grote Tuinverbouwing?

Waar is Rob van Robs Grote Tuinverbouwing?

SBS6 haalde de tuinman in 2018 van de buis, waarmee de titel Rob's Grote Tuinverbouwing ook in de prullenbak kon. De reden dat SBS6 dit besluit moest nemen, was vrij pittig. Vorig jaar kwam Robs biografie uit. Hij is al 28 jaar hiv-patiënt en lijdt al acht jaar aan de ziekte van Parkinson, onthulde hij onder meer.

Wie is de nieuwe styliste Robs Grote Tuinverbouwing?

De Veense Djamilla Smits (23) werkt sinds een jaar als styliste bij het SBS6-programma De Grote Tuinverbouwing. In het programma krijgen kandidaten een tuin make-over. Djamilla neemt de woonkamer onder handen. Djamilla: “Het is altijd weer spannend hoe mensen reageren”.

Welke ziekte heeft Rob?

Rob de Nijs (77) werd vorig jaar gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson. Sindsdien denkt hij na over de dood én zit hij erg in over zijn zoontje, zo vertelt hij in 'AD'. Rob vertelt dat hij veel heeft gehad aan zijn vrouw, Henriëtte.

Waarom Jorna weg bij Rob's Grote Tuinverbouwing?

' Na twaalf jaar besloot John de Mol dat een verjonging noodzakelijk was en moest ze weg. 'Dat vond ze heel jammer. Het was haar lust en leven', zo zegt haar broer Kees Jan Spapens.

Wat heeft Rob van Eigen Huis en Tuin?

Rob Verlinden, jarenlang het gezicht van Eigen huis & tuin, blijft kampen met gezondheidsproblemen. De voormalig tv-tuinman heeft te horen gekregen dat hij longfibrose heeft en is blind geraakt aan zijn rechteroog. “Ik zag met mijn rechteroog op een gegeven moment alleen nog maar vlekken.

Hoe kan ik iemand opgeven voor de Grote Tuinverbouwing?

Hoe kan ik mezelf of iemand anders opgeven voor een programma? Op onze websites www.sbs6.nl en www.veronicatv.nl vind je alle programma's waar we op dit moment kandidaten voor zoeken.