Inhoudsopgave:

  1. Wie doen er mee met Wie is de Mol 2021?
  2. Wie is de Mol 2017 Wie is er uit?
  3. Wie is de Mol 2021 waar opgenomen?
  4. Wie is de Mol Georgie kandidaten?
  5. Wie is de Mol 2022 datum?
  6. Wie is de Mol 2021 meest verdacht?
  7. Wie is de Mol 2021 Libelle?
  8. Wie is de Mol opgenomen?
  9. Wie presenteerde ooit de Mol?

Wie doen er mee met Wie is de Mol 2021?

zijn Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg, GTST-acteur Everon Jackson Hooi, sportpresentatrice Fresia Cousiño Arias, rapper Glen Faria, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, acteur Sahil Amar Aïssa, Loïs Lane-zangeres Suzanne Klemann, cabaretier Thomas van Luyn en ...

Wie is de Mol 2017 Wie is er uit?

Maar inmiddels weten we wie de drie finalisten zijn van Wie is de mol? 2017. Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert zijn de laatste drie overgebleven kandidaten van het spelprogramma. Aan het begin van aflevering negen viel wetenschapsjournalist Diederik Jekel af.

Wie is de Mol 2021 waar opgenomen?

De locatie voor Wie is de Mol 2021 is Tsjechië, een van de mooiste landen in Oost-Europa. Inmiddels zijn de kandidaten al op heel wat mooie plekken geweest. Bij CheapTickets.nl zijn we fan, dus wij volgen op de voet welke toffe plekken de Mol, de kandidaten en presentator Rik van de Westelaken allemaal bezoeken.

Wie is de Mol Georgie kandidaten?

Seizoenen
Seiz.DeelnemersLocatie
18 ('18)Ron, Jean-Marc, Bella, Emilio, Loes, Stine, Simone, Olcay (verliezer), Ruben (winnaar), Jan (Mol)Rusland Oekraïne Kazachstan Azerbeidzjan Armenië Georgië
19 ('19)Evi, Nikkie, Evelien, Robèrt, Jamie, Rick Paul, Sinan, Niels (verliezer), Sarah (winnaar), Merel (Mol)Colombia

Wie is de Mol 2022 datum?

Wie is de Mol? 2022 is vanaf 1 januari om 20.30 uur te zien op NPO1.

Wie is de Mol 2021 meest verdacht?

Een behoorlijk aparte keuze, aangezien de meeste kandidaten een moord doen voor jokers. En dat maakt Florentijn natuurlijk enorm verdacht als Mol!

Wie is de Mol 2021 Libelle?

Om erachter te komen wie dan echt dé mol van dit seizoen is, gaan we terug naar Tsjechië. Daar praat Rik nog één keer tegen de twee finalisten: voetbalster Rocky Hehakaija en actrice Renée Fokker. Wie van de twee zal vandaag haar ware identiteit onthullen?

Wie is de Mol opgenomen?

opgenomen in Tsjechië, kandidaten bekend.

Wie presenteerde ooit de Mol?

Een van hen is de Mol, degene die het spel in het geheim moet proberen te saboteren. De winnaar krijgt de pot. De eerste drie seizoenen werden tussen 19 uitgezonden door TV1....De Mol (televisieprogramma)
De Mol
GenreReality Spelprogramma
PresentatieMichiel Devlieger (s. 1–3) Gilles De Coster (s. 4–heden)