Inhoudsopgave:

 1. Waar zijn Frank en Rogier van Paleis voor een prikkie?
 2. Wie is Rogier van Paleis voor een prikkie?
 3. Waarom zijn Frank en Rogier gestopt met Paleis voor een prikkie?
 4. Wie deed Paleis voor een prikkie?
 5. Waar zijn Frank en Rogier gebleven?
 6. Waar wonen Frank en Rogier in Den Haag?
 7. Hoe oud is Rogier van Paleis voor een Prikkie?
 8. Wie zijn de presentatoren van Paleis voor een Prikkie?
 9. Wat is er gebeurd met Frank en Rogier?
 10. Is Rogier ziek?
 11. Wat gaan Frank en Rogier doen bij RTL?
 12. Hoe laat komt Paleis voor een Prikkie?
 13. Hebben Frank en Rogier ruzie?
 14. Waar wonen Frank en Rogier in Frankrijk?
 15. Waar woont Rogier Smit?
 16. Hoe oud zijn Frank en Rogier?
 17. Wat is de leeftijd van Frank en Rogier?
 18. Waarom nieuwe presentatoren paleis voor een prikkie?
 19. Hoe oud is Rogier paleis voor een prikkie?
 20. Waarom zit Frank in een rolstoel?

Waar zijn Frank en Rogier van Paleis voor een prikkie?

Realityster Frank Jansen (75) gaat zonder zijn ex-man Rogier Smit door bij RTL. Hij mikt op een comeback van hun succesformule Paleis voor een prikkie, maar dan met een andere BN'er aan zijn zijde. De producent heeft het eerste contact met hem al gelegd, zeggen goed ingevoerde bronnen tegen deze site.

Wie is Rogier van Paleis voor een prikkie?

Frank & Rogier is een Nederlands presentatieduo bestaande uit Frank Jansen (Rotterdam, ) en Rogier Smit (Leiderdorp, 15 september 1974). Het duo is voornamelijk bekend van hun televisieprogramma Paleis voor een prikkie.

Waarom zijn Frank en Rogier gestopt met Paleis voor een prikkie?

Volgens Frank en Rogier kwam er na vier seizoenen 'Paleis' 'een moment van bezinning'. ,,En juist op dit moment kwam er een creatief aanbod van RTL om daar andere programma's te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt'', laten ze weten in een verklaring.

Wie deed Paleis voor een prikkie?

Namen: Peer Akkermans (52) en Brian Jacobs (36), sinds drie jaar getrouwd. Beroep: presentatoren van het SBS-programma Paleis voor een Prikkie, eigenaren van interieurontwerpstudio Peer & Jacobs in Oosterhout.

Waar zijn Frank en Rogier gebleven?

Volgens De Telegraaf is de top van RTL helemaal klaar met Rogier Smit en Frank Jansen. ... Het duo was enorm succesvol met Paleis voor een Prikkie op SBS6, maar ze mochten dit programma niet meenemen naar hun nieuwe zender.

Waar wonen Frank en Rogier in Den Haag?

Het appartement van Frank en Rogier in het Haagse Benoordenhout, waar o.a. ook prins Constantijn en prinses Laurentien wonen is te huur gezet voor € 1250,-. Voor dit geld heb je een vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter met twee slaapkamers en twee badkamers.

Hoe oud is Rogier van Paleis voor een Prikkie?

Het stel bestaat uit Frank Jansen (inmiddels 75) en Rogier Smit (nu 46) en wordt voor Bij ons in de PC gevolgd in het dagelijks leven. Het duurt dan heel lang, tot 2017, voor het duo weer terugkeert op televisie.

Wie zijn de presentatoren van Paleis voor een Prikkie?

Paleis voor een prikkie
GenreRealityserie
Speelduur60 minuten (incl. reclame)
PresentatieFrank Jansen () Rogier Smit () Peer Akkermans (2020-heden) Brian Jacobs (2020-heden)
LandNederland

Wat is er gebeurd met Frank en Rogier?

Het is de laatste televisieklus die de twee nog doen. De relatie lijkt definitief tot een einde te zijn gekomen, en de carrière van de heren nu dus ook. RTL heeft officieel bekendgemaakt dat er voorlopig geen programma's met Frank en Rogier gemaakt zullen worden.

Is Rogier ziek?

Alopecia. Volgens Rogier is het haaruitval het vervelende gevolg van alopecia, een auto-immuunziekte die leidt tot ontstoken haarzakjes waardoor er geen haren kunnen groeien. In november 2019 verklaarde hij nog dat 90 procent van zijn haar echt is.

Wat gaan Frank en Rogier doen bij RTL?

RTL maakt voorlopig geen nieuwe programma's met interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit. Dat bevestigt een woordvoerder van de zender. De twee hebben flinke ruzie, maar of dat de reden voor de stop is heeft RTL niet bekendgemaakt.

Hoe laat komt Paleis voor een Prikkie?

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus, wekelijks te zien om 21.30 uur bij SBS6.

Hebben Frank en Rogier ruzie?

Frank (74) en Rogier (46) lijken hun ruzie weer te hebben bijgelegd. De bom barstte tussen de twee nadat Rogier flink uit de school klapte. Na een intensief gesprek met onder andere RTL is het contact weer hersteld én gaan ze hun verhaal doen in 'Rooijakkers over de Vloer', zo bevestigt de zender aan RTL Boulevard.

Waar wonen Frank en Rogier in Frankrijk?

De villa is gelegen in een rustige omgeving op slechts vijftien minuten rijden van Saint-Tropez. Er is plek voor wel zes personen, want het beschikt over drie slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Naast de villa bevindt zich een zwembad, waar ook Rogier in het verleden graag een duik nam.

Waar woont Rogier Smit?

Rogier Smit heeft zijn appartement in Den Haag verlaten en verblijft in een vakantiebungalow in Friesland. Volgens een goede vriend van hem liep het huurcontract in Den Haag af. 'Dat kon hij alleen verlengen voor een periode van minimaal twee jaar.

Hoe oud zijn Frank en Rogier?

Het stel bestaat uit Frank Jansen (inmiddels 75) en Rogier Smit (nu 46) en wordt voor Bij ons in de PC gevolgd in het dagelijks leven. Het duurt dan heel lang, tot 2017, voor het duo weer terugkeert op televisie.

Wat is de leeftijd van Frank en Rogier?

RTL maakt voorlopig geen nieuwe programma's met interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (46).

Waarom nieuwe presentatoren paleis voor een prikkie?

SBS nam dus nogal een risico om na het vertrek van Frank en Rogier door te gaan met Paleis voor een prikkie. ... SBS bleef achter met een verweesd programma en besloot in plaats van het verlies te nemen nieuwe presentatoren voor Paleis voor een prikkie te zoeken.

Hoe oud is Rogier paleis voor een prikkie?

Het stel bestaat uit Frank Jansen (inmiddels 75) en Rogier Smit (nu 46) en wordt voor Bij ons in de PC gevolgd in het dagelijks leven. Het duurt dan heel lang, tot 2017, voor het duo weer terugkeert op televisie.

Waarom zit Frank in een rolstoel?

' Frank zat die dag in een rolstoel, omdat hij toen nog een gipsbeen had nadat hij ongelukkig ten val is gekomen. Terwijl hij er vrolijk pirouettes mee aan het draaien was op de parkeerplaats, stapte Rogier al hinkend de auto uit. 'Hij bleek een liesbreuk te hebben! De lamme hielp dus de blinde die dag.