Inhoudsopgave:

 1. Waarom zijn Frank en Rogier gestopt met paleis voor een prikkie?
 2. Waar zijn Frank en Rogier van paleis voor een prikkie?
 3. Waar zijn Frank en Rogier?
 4. Welke dag is Paleis voor een prikkie?
 5. Wie is Brian van Paleis voor een Prikkie?
 6. Hoe oud is Peer van paleis voor een prikkie?
 7. Hoe oud Frank en Rogier?
 8. Hoe hebben Frank en Rogier elkaar ontmoet?
 9. Hoe rijk zijn Frank en Rogier?
 10. Wat gaan Frank en Rogier doen?
 11. Hoe gaat het met Frank en Rogier?
 12. Waar komen Brian en peer vandaan?
 13. Wie is Peer Paleis voor een prikkie?
 14. Hoe wonen Brian en peer?
 15. Hebben Frank en Rogier een relatie?

Waarom zijn Frank en Rogier gestopt met paleis voor een prikkie?

Volgens Frank en Rogier kwam er na vier seizoenen 'Paleis' 'een moment van bezinning'. ,,En juist op dit moment kwam er een creatief aanbod van RTL om daar andere programma's te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt'', laten ze weten in een verklaring.

Waar zijn Frank en Rogier van paleis voor een prikkie?

Realityster Frank Jansen (75) gaat zonder zijn ex-man Rogier Smit door bij RTL. Hij mikt op een comeback van hun succesformule Paleis voor een prikkie, maar dan met een andere BN'er aan zijn zijde. De producent heeft het eerste contact met hem al gelegd, zeggen goed ingevoerde bronnen tegen deze site.

Waar zijn Frank en Rogier?

Realitysterren Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) hebben tijdelijk afstand van elkaar genomen, maar blijven wel programma's maken voor hun nieuwe werkgever RTL. Hoewel Frank momenteel zonder Rogier in hun huis in Zuid-Frankrijk verblijft, is van een relatiecrisis geen sprake.

Welke dag is Paleis voor een prikkie?

Seizoensoverzicht
SeizoenUitzendurenEinde seizoen
Datum
1Zondag 20.30 – 21.3018 februari 2018
230 september 2018
3Maandag 20.30 – 21.3025 februari 2019

Wie is Brian van Paleis voor een Prikkie?

Eind december 2019 maakten Frank en Rogier bekend dat ze de overstap maakten naar RTL 4, waardoor SBS 6 op zoek moest naar een nieuw duo voor het woonprogramma. De keus viel uiteindelijk op de Brabantse stylisten Brian Jacobs en Peer Akkermans, die eind augustus hun debuut beleefden.

Hoe oud is Peer van paleis voor een prikkie?

Namen: Peer Akkermans (52) en Brian Jacobs (36), sinds drie jaar getrouwd. Beroep: presentatoren van het SBS-programma Paleis voor een Prikkie, eigenaren van interieurontwerpstudio Peer & Jacobs in Oosterhout.

Hoe oud Frank en Rogier?

Frank & Rogier is een Nederlands presentatieduo bestaande uit Frank Jansen (Rotterdam, ) en Rogier Smit (Leiderdorp, 15 september 1974). Het duo is voornamelijk bekend van hun televisieprogramma Paleis voor een prikkie.

Hoe hebben Frank en Rogier elkaar ontmoet?

Zo ging hun eerste ontmoeting. Het flamboyante stel Frank Jansen en Rogier Smit stal de show met hun enthousiasme en vriendelijkheid in het programma Steenrijk, Straatarm toen ze voor een klein budget een interieur creëerde om u tegen te zeggen.

Hoe rijk zijn Frank en Rogier?

Frank en Rogier hun vermogen is niet exact bekend op dit moment, maar het zal hoogstwaarschijnlijk boven de €2.500.000 liggen. Het presentatie duo bezit namelijk naast een riant appartement in Den Haag een prachtig vakantiehuis aan de Côte d'Azur in Frankrijk.

Wat gaan Frank en Rogier doen?

In totaal houdt het stel het vier seizoenen vol bij SBS6, tot RTL 4 op hun pad komt. In december 2019 tekenen de twee een contract voor drie jaar waarin ze diverse televisieprogramma's zullen gaan maken. Naar verluidt krijgen ze daar 400.000 euro per jaar voor betaald.

Hoe gaat het met Frank en Rogier?

Eind 2020 maakten Frank en Rogier bekend definitief uit elkaar te gaan. RTL Boulevard sprak de ex-geliefden toen, waarbij de emoties hoog opliepen.

Waar komen Brian en peer vandaan?

Ontwerpers Brian en Peer gaan voor Brabantse gezelligheid in Paleis voor een Prikkie. Een nieuwe uitdaging voor ontwerpers Brian Jacobs en Peter Akkermans uit Oosterhout. Zij zijn de nieuwe presentatoren van Paleis voor een Prikkie op SBS6.

Wie is Peer Paleis voor een prikkie?

PASPOORT. Namen: Peer Akkermans (52) en Brian Jacobs (36), sinds drie jaar getrouwd. Beroep: presentatoren van het SBS-programma Paleis voor een Prikkie, eigenaren van interieurontwerpstudio Peer & Jacobs in Oosterhout.

Hoe wonen Brian en peer?

Presentatoren en interieurontwerpers Peer (Peter) Akkermans (1968, Oosterhout, foto links) en Brian Jacobs (1984, Waalwijk) zijn tien jaar samen. Ze wonen met hun twee adoptiehonden Ginger en Lotus in Sprang-Capelle. Brian Ik was al fan van Paleis voor een prikkie met onze voorgangers Rogier en Frank.

Hebben Frank en Rogier een relatie?

Frank en Rogier “We zijn lekker samen aan het werk en dat is toch wat we willen”, zegt Frank in het fragment. “Van oor tot oor stralen we”, vult Rogier aan. Wel kijkt Rogier met veel verdriet terug op de afgelopen periode. “Het heeft wel wat met me gedaan, ja”, zegt hij over hun relatieproblemen.