Inhoudsopgave:

 1. Wat kost het huis van Gio?
 2. Waar woonde Gio Latooy?
 3. Hoeveel kost het appartement van Gio?
 4. Wie is de vader van Jade Van Vliet?
 5. Hoe groot is het huis van Gio Latooy?
 6. Waar woont Gio zijn ouders?
 7. Waar woont Don De Jongh?
 8. Hoe is Jade Anna van Vliet bekend geworden?
 9. Hoeveel jaar is Jade Van Vliet?
 10. Waar woont enzo Knol in 2021?
 11. Waar woont enzo Knol in Zeist?
 12. Wat doet Gio Latooy?
 13. Waar woonde Gio eerst?
 14. Welk dorp woont Don?
 15. Waar woont enzo Knol 2021?
 16. Hoe uit is Jade?
 17. Waar koopt Jade Anna haar kleding?
 18. Waar woont Milan Knol 2021 adres?
 19. Waar staat het huis van Enzoknol?

Wat kost het huis van Gio?

Deze woning heeft de YouTuber 1.2 miljoen gekost, niet niks dus. De YouTuber heeft naast deze woning een passie voor auto's en dus moet op de oprit van deze woning een mooi bolide staan. Dat is gelukt want GIO heeft onlangs een Porsche Cayenne Coupe gekocht in een prachtige kleur.

Waar woonde Gio Latooy?

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien.

Hoeveel kost het appartement van Gio?

Nieuw: Gio Latooy koopt villa van 1,2 miljoen Euro De succes-YouTuber laat vervolgens een foto zien die rechtstreeks van de makelaarssite Jaap.nl over is genomen. Daar valt op te maken dat het appartement in Rotterdam staat en te koop stond voor 535.000 euro!

Wie is de vader van Jade Van Vliet?

Giovanni Latooy (Rotterdam, 24 september 1998), ook bekend als Gio, is een Nederlandstalige vlogger op YouTube en acteur.

Hoe groot is het huis van Gio Latooy?

Voor het geld krijgt Gio 275 m2 aan woonoppervlakte gebouwd op een stuk grond van 2.315 m2 in Krimpen aan de Lek. Dat is een flinke tuin waar het volgens de YouTuber makkelijker wordt om leuke vlogs te maken. Daarbij heeft een huis een grote oprijlaan waar hij zijn nieuwe Porsche kan parkeren.

Waar woont Gio zijn ouders?

Giovanni is 16 jaar. Hij zit in 5 havo en woont met zijn ouders en tweelingzus Melanie in Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee. Hij lijkt een doodnormale jongen, maar hij is een van de populairste 'vloggers' van Nederland en België.

Waar woont Don De Jongh?

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro.

Hoe is Jade Anna van Vliet bekend geworden?

Van Vliet werd bekend op videoplatform YouTube onder de naam Jade Anna. Het kanaal startte op onder de naam Forever Jade. Ze ging op verder onder de naam Jade Anna. Ze maakt video's over onder meer make-up, kleding en vlogs.

Hoeveel jaar is Jade Van Vliet?

17 jaar () Jade Anna van Vliet/Leeftijd

Waar woont enzo Knol in 2021?

Sinds november 2019 is Myron Koops dagelijks te zien in de vlogs van Knol. Op 18 november 2020 maakte het stel officieel bekend een relatie te hebben. Knol maakte begin januari 2021 bekend dat hij een villa in Soesterberg heeft gekocht, bovendien staat dit huis in dezelfde straat als dat van zijn broer Milan.

Waar woont enzo Knol in Zeist?

Het adres van deze woning is Lageweg 20 te Zeist.

Wat doet Gio Latooy?

Gio Latooy is net zoals Enzo Knol een dagelijkse vlogger. Hij uploadt elke dag een filmpje over zijn leven en runt dus eigenlijk zijn eigen realityshow, maar dan online. Veelvuldig komt hij ook in het nieuws met een nieuwe auto en het appartement dat hij heeft gekocht. ... Ook Gio heeft een tweede kanaal; Gio2.

Waar woonde Gio eerst?

Giovanni Latooy, maar op YouTube beter bekend als Gio, weet het. Niet lang geleden verruilde hij zijn ouderlijk huis in Oude Tonge voor een fraai appartement op de Kop van Zuid in Rotterdam en sinds augustus behoort hij tot de club van Nederlandse YouTubers met meer dan een miljoen abonnees.

Welk dorp woont Don?

Don de Jong uit Rijpwetering is zo populair dat de fans voor zijn huis staan. De 19-jarige YouTuber vindt dit een slechte zaak.

Waar woont enzo Knol 2021?

Sinds november 2019 is Myron Koops dagelijks te zien in de vlogs van Knol. Op 18 november 2020 maakte het stel officieel bekend een relatie te hebben. Knol maakte begin januari 2021 bekend dat hij een villa in Soesterberg heeft gekocht, bovendien staat dit huis in dezelfde straat als dat van zijn broer Milan.

Hoe uit is Jade?

Jade Anna van Vliet is op geboren in Heemskerk. Ze is daar opgegroeid samen met haar ouders en oudere zus Nura van Vliet. Er wordt gespeculeerd over een relatie met 22-jarige YouTuber Gio Latooy. De twee zouden nog niet officieel samen zijn, maar wel een soort van exclusief.

Waar koopt Jade Anna haar kleding?

Jade Anna heeft kleding van veel verschillende merken. Als influencer krijgt ze uiteraard verschillende kledingstukken opgestuurd van verschillende winkels en webshops....Merken en items van kledingwinkels die Jade vaak draagt zijn:
 • Reinders.
 • NA-KD.
 • Pullandbear.
 • Daily Paper.
 • My Jewellery.
 • Loavies.
 • Chiquelle.
 • Nike.

Waar woont Milan Knol 2021 adres?

Soesterberg is de woonplaats van Youtuber broers Enzo en Milan Knol.

Waar staat het huis van Enzoknol?

Nadat de vlogger bekend maakte dat hij een al half jaar bezig is met de aankoop van een huis is nu eindelijk bekend waarheen. Enzo Knol gaat naar buitenwijk van Soesterberg verhuizen. Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt in de vlog. Het gaat om een vrijstaande villa gebouwd in 1923.