Inhoudsopgave:

 1. Wie is de vader van tweeling Kirsten?
 2. Wie is de vader van de kinderen van Kirsten Willemstein?
 3. Waarom hebben Mattie en Wietze ruzie?
 4. Waar is Wietze van Mattie?
 5. Wie is de moeder van Mattie Valk?
 6. Wie is de vader Mattie of Wietze?
 7. Hoe zijn Mattie en Wietze uit elkaar?
 8. Wat is er tussen Mattie en Wietze?
 9. Wat verdient een dj bij Qmusic?
 10. Wie was de verrader Mattie Wietze?
 11. Wie zijn de ouders van Matti Valk?
 12. Hoelang is Mattie Valk?
 13. Wie verrader Mattie of Wietze?
 14. Wat verdient een 538 dj?
 15. Wat verdient een radio presentator?
 16. Wat verdient een dj bij Radio 2?

Wie is de vader van tweeling Kirsten?

Mattie Valk heeft een roerige tijd achter de rug. Hij kwam erachter dat hij niet de biologische vader van de tweeling was die hij met zijn toenmalige vriendin Kirsten verwachtte, waarna een heftige periode voor de radio-dj aanbrak. Toch is dit niet de heftigste tijd uit zijn leven vertelt hij.

Wie is de vader van de kinderen van Kirsten Willemstein?

Mattie Valk (31) en zijn vriendin Kirsten Willemstein zetten in mei 2016 een punt achter hun relatie nadat tot verbijstering van de radio-dj was gebleken dat hij niet de biologische vader was van hun pasgeboren tweeling Vesper en Bo. Valk onthulde het nieuws in een brief op de website van Qmusic.

Waarom hebben Mattie en Wietze ruzie?

Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de breuk tussen hem en zijn collega-dj Wietze de Jager is ontstaan. ... Aanleiding is onenigheid over een overgang van het duo naar Sky Radio, die niet doorging nadat Mattie een nieuw contract had getekend bij Qmusic.

Waar is Wietze van Mattie?

Drieënhalf jaar na het uiteenvallen van hun duoschap, heeft Wietze de Jager helemaal geen negatieve gevoelens meer over Mattie Valk. Tegelijkertijd mist hij hem ook totaal niet, zegt hij op BNR Nieuwsradio. Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie.

Wie is de moeder van Mattie Valk?

Ria Valk Mattie Valk/Moeders Mattie ontkent dat nooit, omdat zijn moeder daadwerkelijk Ria Valk heet. Maar zij is geen zangeres. De 'onbekende' Ria wilde de verwarring jaren geleden al wegnemen. Toen Mattie's voormalige duopartner Wietze de Jager bij haar op bezoek ging, moest ze enorm lachen om de vergelijking.

Wie is de vader Mattie of Wietze?

Voor het eerst doet hij zijn verhaal. Mattie Valk, de radio-deejay die met Wietze de Jager bij Qmusic een ongekende opmars beleefde. Die Nederland verbijsterde met het verhaal dat hij niet de vader bleek te zijn van de tweeling van zijn, inmiddels, ex-vriendin.

Hoe zijn Mattie en Wietze uit elkaar?

Op werd bekend dat Mattie en Wietze uit elkaar gingen als radio-duo. Mattie Valk bleek gekozen te hebben voor een solo-contract bij Qmusic en koos daarbij niet voor de voorgenomen duo-overstap naar de non-stopzender Sky Radio waar ze de ochtendshow zouden voortzetten.

Wat is er tussen Mattie en Wietze?

Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie. Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken, totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic.

Wat verdient een dj bij Qmusic?

12.000 euro per dag als radio-dj.

Wie was de verrader Mattie Wietze?

Mattie Valk en Wietze de Jager waren lange tijd een radioduo op Qmusic. De breuk ontstond toen de twee aan de slag zouden gaan bij Sky Radio, maar Valk zich bedacht en een verbeterd contract tekende bij Qmusic. Omdat De Jager zich verraden voelde stapte hij op.

Wie zijn de ouders van Matti Valk?

Ria Valk John Valk Mattie Valk/Ouders

Hoelang is Mattie Valk?

Pieter Mattheus (Mattie) Valk (Dordrecht, 24 januari 1985) is een Nederlandse radio-dj.

Wie verrader Mattie of Wietze?

Mattie Valk en Wietze de Jager waren lange tijd een radioduo op Qmusic. De breuk ontstond toen de twee aan de slag zouden gaan bij Sky Radio, maar Valk zich bedacht en een verbeterd contract tekende bij Qmusic. Omdat De Jager zich verraden voelde stapte hij op.

Wat verdient een 538 dj?

Ruud de Wild (42), eveneens radio-dj bij Radio 538, vangt jaarlijks één miljoen euro. Het jaarsalaris van Giel Beelen, die presenteert bij de openbare omroep, wordt geschat op 300.000 euro.

Wat verdient een radio presentator?

Wat verdient een Radiopresentator in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 4.000 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 4.750 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 5.500 bruto per maand.

Wat verdient een dj bij Radio 2?

12.000 euro per dag als radio-dj.