Inhoudsopgave:

 1. Wie is Sjors uit GTST?
 2. Wat is er gebeurd met Sjors GTST?
 3. Hoe heet het hotel restaurant in GTST?
 4. Wat is de echte voornaam van Bing Mauricius?
 5. Wie was in GTST de moeder van Sjors Langeveld?
 6. Hoe oud is Sjors van GTST?
 7. Waar is de oude Sjors uit GTST?
 8. Hoe heet de dochter van Martine Hafkamp?
 9. Waar staan de huizen van GTST?
 10. Welke fictieve plaats speelt GTST?
 11. Wat heeft Bing GTST?
 12. Waar woont Bing?
 13. Waarom is Sjors uit GTST?
 14. Wat is de leeftijd van Marly van der Velden?
 15. Wie is de vader van Lana?
 16. Waar is Meerdijk in het echt?
 17. Waar staat het huis van Ludo?
 18. Welke plaats speelt GTST?
 19. Waar is Nina GTST?
 20. Hoe komt Bing in een rolstoel?

Wie is Sjors uit GTST?

Makers GTST zitten niet te wachten op Carice van Houten Ingmar speelde van 20 de rol van Sjors Langeveld in GTST, maar stopte onverwachts in 2017 vanwege een burn-out. Vervolgens keerde ze niet meer terug naar Meerdijk en nam actrice Melissa Drost de rol van Sjors definitief over.

Wat is er gebeurd met Sjors GTST?

Na 17 jaar komt er een einde aan de rol van Sjors Langeveld. ... Sjors pakt haar koffers en gaat naar Berlijn, naar dochter Lana. RTL heeft dit bevestigd aan RTL Boulevard. In de beginjaren werd de rol gespeeld door Inge Schrama, die in juni 2017 met haar rol moest stoppen door een burn-out.

Hoe heet het hotel restaurant in GTST?

Het iconische hotel-restaurant De Rozenboom is al jaren dé plek waar heel Meerdijk zijn hart komt uitstorten. Afgelopen seizoen kreeg de locatie in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' een flinke make-over en nu kun jij die thuis nabootsen.

Wat is de echte voornaam van Bing Mauricius?

Bing Mauricius
Personage uit Goede tijden, slechte tijden
Volledige naamBernhard Mauricius
BijnaamBing
Geboren29 februari 1980

Wie was in GTST de moeder van Sjors Langeveld?

Nadat Sjors in mei 1995 werd geboren als Wendela, duurde het nog tot januari 1996 voordat ze voor het eerst op beeld was. Ondertussen was ze bij haar moeder Martine Hafkamp in de gevangenis, waar deze een straf uitzit voor poging tot moord. In januari 1996 werd de toen baby gespeeld door Isabella van der Wulp.

Hoe oud is Sjors van GTST?

Sjors Langeveld Zou nu 24 jaar moeten zijn, maar is in de soap 32 jaar. In mei 1995 werd Sjors geboren als Wendela, dochter van Martine Hafkamp en Frits van Houten. Ze werd uit de serie geschreven, maar keerde in 2003 terug.

Waar is de oude Sjors uit GTST?

Na zeventien jaar verlaat Sjors Langeveld het fictieve soapdorpje Meerdijk. Het karakter, dat de laatste jaren werd gespeeld door Melissa Drost, was jarenlang een vertrouwd gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hoe heet de dochter van Martine Hafkamp?

De dochter heet Wendela, na adoptie wordt haar naam veranderd in Sjors Langeveld, een rol die vanaf 2003 in eerste instantie werd gespeeld door Inge Schrama.

Waar staan de huizen van GTST?

Het huis van Ludo Sanders staat namelijk in Bloemendaal en De Rozenboom is eigenlijk kasteel Hartekamp in Heemstede.

Welke fictieve plaats speelt GTST?

Goede tijden, slechte tijden, vaak afgekort tot GTST, is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Wat heeft Bing GTST?

Onlangs verloor Everon Jackson Hooi's personage Bing zijn onderbeen en moet hij daarom leren leven met een prothese. ... Everon heeft namelijk een body double gekregen die de scenes met prothese voor zijn rekening neemt. Met slimme cameratrucs lijkt het net alsof hij zelf de stappen zet met zijn kunstbeen.

Waar woont Bing?

Bing is een driejarig konijntje dat samen met zijn vrienden van alles beleeft. Bing woont in een gewoon huis in de stad en wordt opgevoed door Flop, een klein oranjekleurig wezentje. Zijn beste vriendin is de olifant Sula, panda Pando is zijn beste vriend.

Waarom is Sjors uit GTST?

Niet alleen het karakter is veranderd, maar ook de actrice erachter. Inge Schrama kroop veertien jaar in de huid van Sjors, alleen in 2013 werd ze door zwangerschap vervangen door Sanne Langelaar. De actrice kampte echter in 2017 met een zware burn-out en besloot uiteindelijk helemaal te stoppen met de serie.

Wat is de leeftijd van Marly van der Velden?

33 jaar (6 januari 1988) Marly van der Velden/Leeftijd

Wie is de vader van Lana?

Langeveld (Meerdijk, , verouderd naar 2001) is een dochter van Sjors Langeveld en Danny de Jong. Ze werd geboren op de boot van haar oom Jack van Houten. Op het geboortekaartje stond Lana vermeld als Lana Langeveld, omdat toen nog onbekend was wie haar biologische vader was.

Waar is Meerdijk in het echt?

een bosreservaat te Spijk-Bremerberg bij Biddinghuizen. een fictieve plaats in Nederland waar de soapserie Goede tijden, slechte tijden zich afspeelt. JENS Vesting (voorheen Stadion Meerdijk), stadion van FC Emmen.

Waar staat het huis van Ludo?

Het huis van Ludo Sanders staat namelijk in Bloemendaal en De Rozenboom is eigenlijk kasteel Hartekamp in Heemstede.

Welke plaats speelt GTST?

Goede tijden, slechte tijden, vaak afgekort tot GTST, is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Waar is Nina GTST?

'Nina zit er nog steeds in maar was (en is nog steeds) met zwangerschapsverlof', laat productiebedrijf EndemolShine in een reactie aan RTL Boulevard weten. Overigens zal Marly naar alle waarschijnlijkheid nog even niet in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Hoe komt Bing in een rolstoel?

Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) werd in het afgelopen seizoen door zijn hoofd geschoten. Een riskante operatie moest worden uitgevoerd om de kogel te verwijderen. Toen de GTST'er wakker werd, bleek hij blind te zijn. Maar je raadt het al, sinds de cliffhanger van het laatste seizoen komt zijn zicht weer terug.