Inhoudsopgave:

 1. Waarmee auto binnenkant schoonmaken?
 2. Wat is interieur reinigen?
 3. Hoe reinig ik mijn auto?
 4. Hoe maak je dashboard schoon?
 5. Wat kost auto interieur reinigen?
 6. Hoe krijg ik schimmel uit mijn auto?
 7. Hoe gebruik je Cockpitspray?
 8. Wat is de beste Cockpitspray?
 9. Wat kost auto schoonmaken?
 10. Hoe krijg je vlekken uit stoffen autozetel?
 11. Hoe autozetels proper maken?
 12. Hoe Schimmel uit zetel verwijderen?
 13. Waarmee velgen reinigen?

Waarmee auto binnenkant schoonmaken?

8 tips hoe je de binnenkant van je auto schoonmaakt
 • aantal vuilniszakjes.
 • stofzuiger (inclusief hoekjes en gaatjes)
 • schoonmaakazijn met water.
 • cockpitspray.
 • aantal (microvezel)doekjes.
 • geurverfrisser.
 • optioneel schuimreiniger (voor bekleding)
 • optioneel: perslucht.

Wat is interieur reinigen?

Het voorjaar nodigt altijd uit tot een grote schoonmaak en zeker nu is dat voor het auto-interieur geen slecht idee. Je verwijdert niet alleen vuil, maar werkt ook virussen en bacteriën de deur uit. Met een beetje moeite ziet je interieur er weer tiptop uit, wat ook gunstig is voor de waarde van je auto.

Hoe reinig ik mijn auto?

Meng water met afwasmiddel en giet dit over in een spuitfles. Houd de spuitfles vervolgens ongeveer 20 centimeter boven de vlek en spuit het mengsel op de vlek. Borstel vervolgens de bekleding voorzichtig met behulp van een zachte borstel. Spoel het hierna af met lauw water en poets het met een schone doek.

Hoe maak je dashboard schoon?

Je krijgt je dashboard weer schoon door een beetje autoshampoo in emmer warm water te doen en met een spons het dashboard af te nemen. Laat de shampoo even intrekken en wrijf daarna de shampoo van het dashboard met een schone droge doek totdat het dashboard helemaal droog is.

Wat kost auto interieur reinigen?

Standaard alléén interieur reiniging : € 55, - dit houdt in: Interieur reinigen incl. bekleding shamponeren. Auto van binnen uitzuigen.

Hoe krijg ik schimmel uit mijn auto?

Giet wat gedestilleerde azijn in een schone spuitfles en ga door uw auto en spuit het op de bekleding, vloermatten, muren en het dashboard. Zorg ervoor dat u genoeg spuit om de stoelen vochtig te maken met azijn en dat u de bekleding vervolgens schrobt om ze diep in de stof te krijgen.

Hoe gebruik je Cockpitspray?

Spuit het te behandelen oppervlak dun en gelijkmatig in met HG cockpitspray glans. Houd hierbij de bus rechtop en op ongeveer 20cm afstand van het dashboard. Laat de spray niet opdrogen, maar wrijf het direct uit met een schone, droge en niet pluizende doek.

Wat is de beste Cockpitspray?

Volgens de objectieve beoordeling van onze redacteuren is de Cockpit Spray NIGRIN Cockpit Care Neutraal 400ml uit de cockpitspray vergelijking de evaluatie als een artikel met de beste prijs-prestatieverhouding.

Wat kost auto schoonmaken?

Interieur behandelingen
Binnenreinigen intensief Stofzuigen, ramen, matten, dashboard, dorpels & nog meer extra's zoals bandenzwart etc.€ 24,50
Ramen reinigen Binnen en buiten€ 12,50
Stoel reinigen Reinigen met een harde borstel, waterstofzuiger, stoelhoes€ 25

Hoe krijg je vlekken uit stoffen autozetel?

Vaak is het gebruik van huismiddelen zoals scheerschuim of een universeel schoonmaakmiddel uit de supermarkt al voldoende. Ook met een huishoudborstel kan een reinigingsmiddel krachtig in de stof worden gewreven om zodoende zelfs ingedroogde vlekken los te weken.

Hoe autozetels proper maken?

Wij adviseren om altijd te beginnen met stofzuigen zodat u eerst zoveel mogelijk stof mogelijk uit uw autobekleding en automatten verwijdert. Bij hardnekkige roest- of vetvlekken kunt u garagezeep gebruiken om de autobekleding te reinigen. Gebruik vervolgens wat water en een borstel om de vlekken weg te borstelen.

Hoe Schimmel uit zetel verwijderen?

Gebruik azijn. Giet witte azijn of appelazijn in een plantenspuit. Spuit de azijn op de schimmel en borstel de plek schoon. Droog de plek daarna.

Waarmee velgen reinigen?

Als je je velgen 'gewoon' reinigt, gebruik je een gewone, goede autoshampoo. Hiermee krijg je het oppervlakkige vuil prima schoon. Wil je je velgen een zeer diepgaande reiniging geven, dan gebruik je hiervoor speciale velgenreiniger. Deze bevat ingrediënten die vastzittend remstof op kan lossen.