Inhoudsopgave:

 1. Hoe schrijf je email of e-mail?
 2. Is e-mail een samenstelling?
 3. Waaruit bestaat een e-mailadres?
 4. Hoe zeg je mail?
 5. Wat is de betekenis van het woord e-mail?
 6. Hoe ziet een e-mail adres er uit?
 7. Wat is het mailadres van Seniorweb?
 8. Hoe kun je het best een mail afsluiten?
 9. Wat is de betekenis van website?
 10. Wat kost SeniorWeb?
 11. Hoe Inloggen SeniorWeb?

Hoe schrijf je email of e-mail?

Antwoord: Als je de elektronische post bedoelt is e-mail juist. Uitleg: Het woord e-mail is eigenlijk een afkorting van electronic mail.

Is e-mail een samenstelling?

De officiële Nederlandse spelling is e-mail, dus met streepje, omdat het een samenstelling is met een letter en als homograaf verward zou kunnen worden met de email beschermlaag.

Waaruit bestaat een e-mailadres?

Een e-mailadres bestaat uit je domeinnaam (bijvoorbeeld yourhosting.nl) en een gedeelte voor het apenstaartje (bijvoorbeeld: [email protected]). Een e-mailadres kan bestaan uit letters van ons alfabet, cijfers en/of mintekens.

Hoe zeg je mail?

Toelichting. Het woord e-mail is een verkorting van het Engelse electronic mail. In het Nederlands krijgen samenstellingen met een losse letter of een initiaalwoord altijd een koppelteken: e-mail, tv-zender, gsm-netwerk, tl-lamp. Veel mensen schrijven ten onrechte email als ze e-mail bedoelen.

Wat is de betekenis van het woord e-mail?

E-mail staat voor elektronisch, digitaal briefverkeer. Het is naast het www het meestgebruikte onderdeel van het internet. Het is een eenvoudige en goedkope manier om te communiceren. Al in 1971 werd de eerste elektronische post verstuurd over een netwerk.

Hoe ziet een e-mail adres er uit?

Een email adres kan alle alfabetische en numerieke tekens bevatten. Daarnaast kunnen er punten, verbindingsstreepjes en underscores (liggend streepje) worden gebruikt. ... U kunt dus bijvoorbeeld een email adres maken met alleen uw voornaam voor informeel gebruik en uw voorletters en achternaam voor formele email.

Wat is het mailadres van Seniorweb?

Bel: 030-276 99 65. E-mail: [email protected]seniorweb.nl.

Hoe kun je het best een mail afsluiten?

Iedere e-mail kun je afsluiten met 'Met vriendelijke groeten'....Er zijn veel variaties mogelijk op 'met vriendelijke groeten':
 1. Met hartelijke groeten,
 2. Met vriendelijke groet, (enkelvoud in plaats van meervoud)
 3. Groeten,
 4. Groetjes, (heel informeel)
 5. Met vriendelijke groeten uit een zonnig Vught, (persoonlijker)

Wat is de betekenis van website?

web·site (de; v(m); meervoud: websites) 1locatie op internet, bestaand uit een of meer pagina's met informatie, foto's, geluid enz.

Wat kost SeniorWeb?

Dit zijn slechts enkele voordelen die het lidmaatschap u biedt. Het SeniorWeb-lidmaatschap kost € 34,- per kalenderjaar (prijs 2021) en geldt tot wederopzegging.

Hoe Inloggen SeniorWeb?

Om in te loggen gebruikt u als wachtwoord, het wachtwoord dat u ontvangen hebt van ons. Of het wachtwoord dat u zelf hebt aangemaakt. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag dan uw inloggegevens op en maak een nieuw wachtwoord aan.