Inhoudsopgave:

 1. Hoe inloggen bij Exact Online?
 2. Kan niet inloggen Exact Online?
 3. Wat kost Exact Online per maand?
 4. Wat is Exact Online?
 5. Wat kost exact per maand?
 6. Wat kost Exact Online Salaris?
 7. Waarom Exact Online?
 8. Wat is het verschil tussen Exact en Exact Online?
 9. Wat kost Exact software?
 10. Hoe duur is Exact Online?
 11. Wat kost Exact Software?
 12. Waarom exact?
 13. Wat doet exact?
 14. Wat is Exact Financials?
 15. Wat kost Twinfield?
 16. Hoe duur is exact?
 17. Hoeveel Bankkoppelingen Exact Online?
 18. Wat kost een boekhoud programma?

Hoe inloggen bij Exact Online?

Houd uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand als u in Exact Online inlogt. Ga naar https://start.exactonline.nl, voer uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in en klik op Inloggen. Uw gebruikersnaam staat in de e-mail die u ontvangt als u als gebruiker aan een Exact Online-administratie wordt toegevoegd.

Kan niet inloggen Exact Online?

Als u niet bij Exact Online kunt inloggen, kunt u de volgende stappen volgen om dit op te lossen: Herstel uw gebruikersnaam of wachtwoord. Klik hiervoor op de inlogpagina van Exact Online op de hyperlink Wachtwoord vergeten? en volg de instructies.

Wat kost Exact Online per maand?

Prijzen voor verschillende pakketten van Exact Online Exact Online voor Boekhouden vanaf € 31,- p/mnd. Exact Online voor Uren en Facturen vanaf € 125,- p/mnd. Exact Online voor Projectmanagement vanaf € 225,- p/mnd. Exact Online voor Handel vanaf € 179,- per maand.

Wat is Exact Online?

Exact Online is een ERP-pakket uitgegeven door Exact Software. Dit bedrijf levert software-pakketten met functionaliteiten voor boekhouding, human resource management (HRM), customer relationship management (CRM), enterprise resource planning (ERP) en e-business.

Wat kost exact per maand?

Als u kiest voor een basispakket van Exact Online dan zijn de kosten 31 euro per maand. Dit pakket bevat een compleet administratiepakket met bijna alle functies. Als u bedrijf meerdere functies nodig heeft naast het basispakket dan is dit natuurlijk mogelijk.

Wat kost Exact Online Salaris?

Salaris voor accountants
# SalarisstrookPrijs per maand per klantadministratie
Salarisadministratie + 1 verloning€ 0,55
2 - 5€ 2,20
Onbeperkt€ 4,40

Waarom Exact Online?

Voordelen Exact Online Altijd en overal online uw administratie inzien en bijwerken voor een vast bedrag per maand. Uw boekhouder of accountant kan meekijken en zo nodig bijspringen in uw administratie. Door de goede indeling van het programma een duidelijk besparing in tijd.

Wat is het verschil tussen Exact en Exact Online?

Het meest opvallende verschil is het platform. Exact Online is een cloud oplossing. ... Je doet het met de functionaliteiten die Exact Online je biedt. Exact Globe is een on premise (op locatie) oplossing.

Wat kost Exact software?

Features & prijzen
Exact Online Boekhouden Plus € 72 p/m Probeer nu Bestel directExact Online Boekhouden Professional € 106 p/m Probeer nu Bestel direct
Bankkoppeling5Onbeperkt
Betalingen ontvangen i
Betalingen uitvoeren
Automatische incasso

Hoe duur is Exact Online?

Features & prijzen
Exact Online Accountancy Plus € 79 p/m Probeer nu Bestel direct
Uren en Facturen€ 79 per maand
CRM€ 89 per maand
Additionele prijzen
Gebruikers€ 10 per maand per extra gebruiker

Wat kost Exact Software?

Features & prijzen
Exact Online Boekhouden Plus € 72 p/m Probeer nu Bestel directExact Online Boekhouden Professional € 106 p/m Probeer nu Bestel direct
Bankkoppeling5Onbeperkt
Betalingen ontvangen i
Betalingen uitvoeren
Automatische incasso

Waarom exact?

Sinds 1984 vertrouwen honderdduizenden mkb'ers voor inzicht in hun cijfers op Exact. Dat doen ze omdat ze weten dat wij altijd werken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin wij actief zijn. We waren een van de eersten die het mkb hielp automatiseren en zijn nog altijd een voortrekker.

Wat doet exact?

Exact is een onderneming die software ontwikkelt gericht op de ondersteuning van met name het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Exact Software, een Nederlands softwarebedrijf dat is opgericht in 1984. ... Meer dan 500.000 bedrijven in de Benelux draaien hun administraties op software van Exact.

Wat is Exact Financials?

Exact Financials is een veelzijdige boekhoudapplicatie die de financiële processen ondersteunt voor de branches dienstverlening, onderwijs en zorg en gemakkelijk koppelt met andere software in je organisatie. ... Met Exact Financials heeft Iedereen toegang tot dezelfde cijfers.

Wat kost Twinfield?

Het basispakket is € 45 per maand voor Twinfield kosten. Als ZZP'er volstaat het basispakket. Om meer functionaliteiten te kunnen gebruiken is er een pakket van € 63. Het premium pakket kost € 94 per maand.

Hoe duur is exact?

Als u kiest voor een basispakket van Exact Online dan zijn de kosten 31 euro per maand. Dit pakket bevat een compleet administratiepakket met bijna alle functies. Als u bedrijf meerdere functies nodig heeft naast het basispakket dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze extra functies worden ook wel 'extra modules' genoemd.

Hoeveel Bankkoppelingen Exact Online?

Het maakt dus niet uit hoeveel administraties je hebt in bijvoorbeeld Exact Online voor Boekhouden Plus, het aantal bankkoppelingen blijft 5. Binnen het Exact Online voor Boekhouden Professional abonnement is het aantal bankkoppelingen onbeperkt.

Wat kost een boekhoud programma?

De kosten van een boekhoudprogramma liggen gemiddeld zo tussen de tien en twintig euro per maand. Maar dit is slechts een gemiddelde: er zijn goede gratis boekhoudprogramma's te vinden terwijl er ook boekhoudsoftware te vinden is waarvoor je enkele honderden euro's per maand betaalt.