Inhoudsopgave:

 1. Hoe foto maken met iPhone 12?
 2. Waarom maakt mijn iPhone twee foto's?
 3. Hoe maak je 3D foto met iPhone 12?
 4. Heeft iPhone 12 groothoeklens?
 5. Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone?
 6. Hoe verwijder ik dubbele foto's uit iCloud?
 7. Hoe maak je 3D foto met iPhone?
 8. Hoe maak ik 3D foto's?
 9. Wat kan iPhone 12 Mini?
 10. Hoe kan ik dubbele foto's verwijderen?
 11. Hoe maak ik 3D fotos?
 12. Hoe duur iPhone 12 Mini?

Hoe foto maken met iPhone 12?

Als u de Camera-app opent, ziet u de standaardfotomodus. Tik op de sluiterknop om een foto te maken. Tik dan op de pijl om opties aan te passen, zoals de flits, Live Photos, de timer en meer. Als u een QuickTake-video wilt opnemen, hoeft u alleen maar de sluiterknop in te drukken en vast te houden .

Waarom maakt mijn iPhone twee foto's?

HDR (High Dynamic Range) in Camera is een techniek waarmee je in situaties met een groot lichtcontrast toch goede opnamen kunt maken. De iPhone maakt snel achter elkaar een aantal foto's met verschillende belichtingsinstellingen en voegt ze vervolgens samen om je foto's meer lichte en donkere details te geven.

Hoe maak je 3D foto met iPhone 12?

Dit kun je met Slide De app werkt simpel: je opent de app, richt je iPhone op wat je wilt fotograferen en drukt op de knop. Hierna dien je vlot, maar nauwkeurig je iPhone horizontaal te bewegen. Tik vervolgens op een punt in de foto en Slide geeft 'm automatisch een 3D-effect.

Heeft iPhone 12 groothoeklens?

De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn voorzien van een nieuwe groothoeklens met een diafragma van ƒ/1.6 en legt 27% meer licht vast.

Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone?

Meerdere foto's verwijderen van iPhone of iPad
 1. Open de Foto's-app en tik op het Bibliotheek-tabblad linksonder.
 2. Tik rechtsonder op Alle foto's.
 3. Tik rechtsboven op Selecteer en veeg met je vingers over alle foto's die de prullenbak in moeten. ...
 4. Kies rechtsonder voor het prullenbakje en bevestig je keuze.

Hoe verwijder ik dubbele foto's uit iCloud?

Zo stel je het in: open het instellingenmenu van je iPhone. Druk bovenaan op je naam en klik vervolgens op iCloud. Druk nu op Foto's en druk op Optimaliseer iPhone-opslag. Zorg er ook voor dat de slider naast iCloud-foto's naar rechts staat.

Hoe maak je 3D foto met iPhone?

Dit kun je met Slide De app werkt simpel: je opent de app, richt je iPhone op wat je wilt fotograferen en drukt op de knop. Hierna dien je vlot, maar nauwkeurig je iPhone horizontaal te bewegen. Tik vervolgens op een punt in de foto en Slide geeft 'm automatisch een 3D-effect.

Hoe maak ik 3D foto's?

Om te beginnen dien je de Facebook-app te openen en een nieuw bericht te maken. Kies nu een foto uit je galerij, of maak een nieuwe foto via je camera en tik vervolgens op de optie 3D maken. Facebook zal je foto binnen enkele seconden in 3D omtoveren, waardoor je diepte ziet door de foto heen en weer te bewegen.

Wat kan iPhone 12 Mini?

Draait op supersnelle A14 Bionic-processor. Dezelfde functies als de gewone iPhone 12, maar in een kleiner formaat. Voorzien van 5G internet. Twee cameralenzen aan de achterkant (12 megapixel)

Hoe kan ik dubbele foto's verwijderen?

Dubbele bestanden verwijderen
 1. Open Files by Google. op je Android-apparaat.
 2. Tik onderaan op Opschonen .
 3. Ga naar de kaart Dubbele bestanden en tik op Bestanden selecteren.
 4. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen.
 5. Tik onderaan op Verwijderen .
 6. Tik in het bevestigingsvenster op Verwijderen .

Hoe maak ik 3D fotos?

De gratis Google Foto's-app gaat daar verandering in brengen. Geavanceerde software herkent je leukste foto's en gebruikt berekeningen om de diepte te schatten en een 3D-vertoning van het plaatje te creëren. Zo zoomt het scherm als het ware in op je foto, waardoor er een 3D-effect ontstaat.

Hoe duur iPhone 12 Mini?

Welke prijs heeft de iPhone 12 mini? De iPhone 12 mini is vanaf 812,20 euro verkrijgbaar. Je krijgt dan het model met 64GB opslagruimte.