Inhoudsopgave:

  1. Kan ik pijn in Den buik hebben van rugpijn?
  2. Kun je misselijk zijn van moeheid?
  3. Kan rugpijn uitstralend naar de buik?
  4. Kan je misselijk worden door slaaptekort?
  5. Kan rugpijn uitstralend naar lies?

Kan ik pijn in Den buik hebben van rugpijn?

Omgekeerd kunnen rugklachten ook buikpijn veroorzaken. De bezenuwing van beide regio's loopt allebei lumbaal (via het lage deel van de wervelkolom). Daardoor beïnvloeden ze elkaar sterk.

Kun je misselijk zijn van moeheid?

Oververmoeidheid kan zich op verschillende manieren manifesteren. De belangrijkste symptomen zijn: Er bleker uitzien, wallen onder je ogen. Duizeligheid of misselijkheid.

Kan rugpijn uitstralend naar de buik?

Rugklachten in combinatie met buikpijn kunnen in verband staan met een probleem in de organen, dit kan uitstralen naar de (onder)buik. Het is belangrijk om u zo goed mogelijk te laten informeren door een deskundige.

Kan je misselijk worden door slaaptekort?

Vaak ziek zwak en misselijk? Misschien slaapt u te weinig? Uit een nieuw onderzoek blijkt dat als men 6 uur of minder per nacht slaapt, de kans 4 keer zo groot is om ziek te worden.

Kan rugpijn uitstralend naar lies?

Als zo'n zenuwwortel in de wervelkolom (bijvoorbeeld bij een hernia van de tussenwervelschijf) of bij het verlaten van de wervelkolom geïrriteerd raakt, kan dit pijnklachten geven in de rug, lies of been. Soms bestaat er ook krachtverlies in uw been/de benen en tintelingen of een doof gevoel in het pijnlijke gebied.