Inhoudsopgave:

 1. Wat is de meisjesnaam van Danielle Oerlemans?
 2. Heeft Reinout Oerlemans kinderen?
 3. Waar woont de familie Oerlemans?
 4. Wat is het vermogen van Reinout Oerlemans?
 5. Hoe heten de kinderen van Danielle Oerlemans?
 6. Hoe gaat het met Reinout Oerlemans?
 7. Hoe is Reinout Oerlemans zo rijk geworden?
 8. Wat doet Daniëlle Oerlemans?
 9. Wie heeft het huis van Reinout Oerlemans?
 10. Waar is Reinout Oerlemans rijk mee geworden?
 11. Hoeveel geld heeft Joop van den Ende?
 12. Waar komt Reinout Oerlemans vandaan?
 13. Wat doet Reinout Oerlemans voor werk?
 14. Waar gaat Reinout Oerlemans wonen?
 15. Hoe is Reinout Oerlemans bekend geworden?
 16. Wat is het vermogen van Linda de Mol?
 17. Hoeveel geld bezit Linda de Mol?
 18. Wat is het vermogen van Peter Gillis?

Wat is de meisjesnaam van Danielle Oerlemans?

Daniëlle Overgaag
Overgaag tijdens de Beau Monde Awards 2010
Volledige naamDaniëlle Wilhelmina Johanna Oerlemans-Overgaag
Geboren
LandNederland

Heeft Reinout Oerlemans kinderen?

Thijmen James Oerlemans Fiene Joan OerlemansKatelyn Jane OerlemansBenjamin Jack Oerlemans Reinout Oerlemans/Kinderen

Waar woont de familie Oerlemans?

De familie Oerlemans woont sinds 2014 in de Verenigde Staten, nadat Reinout zijn productiebedrijf Eyeworks verkocht voor 200 miljoen dollar aan Warner Bros. De verkoop leverde Oerlemans naar verluidt bijna 100 miljoen euro op. Sindsdien ontwikkelt hij formats voor de Amerikaanse markt.

Wat is het vermogen van Reinout Oerlemans?

Reinout Oerlemans is eveneens gedaald in de lijst ten opzichte van vorig jaar, terwijl zijn vermogen opnieuw op 170 miljoen wordt geschat. De tv-producent is nu op 279 te vinden in plaats van op 264. Dj Tiësto (170 miljoen) is juist weer wat gestegen, van 2.

Hoe heten de kinderen van Danielle Oerlemans?

Thijmen James Oerlemans Fiene Joan OerlemansKatelyn Jane OerlemansBenjamin Jack Oerlemans Danielle Oerlemans/Kinderen Vrouw Daniëlle vermaakt zich opperbest met sterren als Gwyneth Paltrow op het strand en kids Thijmen (19), Fiene (16), Benjamin (14) en Katelyn (11) lijken hun leven in Amerika ook al helemaal te hebben opgebouwd.

Hoe gaat het met Reinout Oerlemans?

Een bitterzoet afscheid voor Reinout (50) en Daniëlle Oerlemans (48). Het gezin verkocht onlangs hun optrekje in het chique Bel-Air voor 70 miljoen dollar, en moet nu dan toch écht afscheid nemen van hun woning. Maar, 'memories made forever', schrijft Daniëlle als afscheid bij een foto op Instagram.

Hoe is Reinout Oerlemans zo rijk geworden?

Het vermogen van Reinout Oerlemans Het geld dat hij als acteur en producent verdient heeft hij belegd in vastgoed. De ondernemer heeft volgens het Parool (2017) in de loop der jaren een flinke positie opgebouwd in de Amsterdamse vastgoedmarkt. “Een deel van zijn miljoenen zit in meer dan vijftig adressen in de stad.

Wat doet Daniëlle Oerlemans?

Daniëlle Oerlemans, voorheen presentator en wielrenner, vertelde vorig jaar nog vier jaar lang bezig te zijn geweest met de verbouwing. ,,Van het aansturen van de aannemers tot alles rondom het interieur en de tuin.

Wie heeft het huis van Reinout Oerlemans?

Reinout Oerlemans en zijn vrouw Daniëlle hebben hun stulpje in Los Angeles verkocht aan R&B-ster Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. Hij telde liefst 70 miljoen dollar (bijna 60 miljoen euro) neer voor de chique villa.

Waar is Reinout Oerlemans rijk mee geworden?

Het vermogen van Reinout Oerlemans De miljonair staat daarmee op nummer 215 in de lijst. Het geld dat hij als acteur en producent verdient heeft hij belegd in vastgoed. De ondernemer heeft volgens het Parool (2017) in de loop der jaren een flinke positie opgebouwd in de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Hoeveel geld heeft Joop van den Ende?

Zijn dochter Iris van den Ende is de oprichtster van het productiebedrijf MediaLane. In 2018 stond Van den Ende in de Quote 500 van rijkste Nederlanders op de 14e plaats, met een geschat vermogen van € 1,6 miljard.

Waar komt Reinout Oerlemans vandaan?

Mill, Nederland Reinout Oerlemans/Geboorteplaats

Wat doet Reinout Oerlemans voor werk?

Het bedrijf Eyeworks In de dagen dat Reinout Oerlemans niet als acteur of presentator op de televisieset te vinden is werkt hij vanaf omstreeks 2000 aan zijn eigen bedrijf Eyeworks. ... Met programma's als De Nationale IQ-test, De Bauers, Flikken Maastricht en Typisch tachtig zet hij zijn onderneming op de kaart.

Waar gaat Reinout Oerlemans wonen?

Ze hebben onlangs hun miljoenenvilla aan een bekende Amerikaanse artiest verkocht, maar hebben zelf ook weer een nieuwe optrekje op de kop weten te tikken. De familie Oerlemans gaat het goed is, in een villa van rond de 20 miljoen in Beverly Hills wonen.

Hoe is Reinout Oerlemans bekend geworden?

Carrière. Oerlemans kreeg landelijke bekendheid als Arnie Alberts in de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden, een rol die hij zes jaar lang (van 19) vertolkte.

Wat is het vermogen van Linda de Mol?

Het vermogen van Linda de Mol wordt geschat op zo'n 30 miljoen euro. Het verbaast ons dan ook niet dat ze onlangs woningen kocht voor haar kinderen. En dat zijn geen studentenhuizen, maar enorme woningen.

Hoeveel geld bezit Linda de Mol?

Volgens zakenblad Quote lag het eigen vermogen van haar 'Linda de Mol producties bv', met als oprichtingsdoel 'het verrichten van presentaties, het vervaardigen van producties, het verrichten van reclamediensten en andere daden van koophandel', in 2017 op €27,8 miljoen.

Wat is het vermogen van Peter Gillis?

Hij is eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Zijn bedrijf leverde hem vier jaar op rij een vaste notering op in de Quote 500, de lijst met rijkste Nederlanders. In 2020 had Gillis een geschat vermogen van 220 miljoen euro.