Inhoudsopgave:

 1. Wie is de vader van de tweeling van Kirsten?
 2. Waarom zijn Mattie en Wietze uit elkaar?
 3. Wat is er met Mattie en Wietze?
 4. Waar is Mattie Valk geboren?
 5. Hoeveel verdient Mattie?
 6. Waar woont Mattie Valk?
 7. Wie vervangt Mattie en Marieke?
 8. Wie ging weg Mattie of Wietze?
 9. Wie was de verrader van Mattie en Wietze?
 10. Wie is de verrader Mattie of Wietze?
 11. Waar komt Mattie Valk vandaan?
 12. Wat wilde Matti Valk vroeger worden?
 13. Hoeveel verdien je als radio dj?
 14. Hoeveel verdient Wietze de Jager?
 15. Waar komt het woord matties vandaan?
 16. Hoe laat Mattie en Marieke?
 17. Hoe laat beginnen Mattie en Marieke?
 18. Wie was de vader Mattie of Wietze?
 19. Wie verraadde Mattie?
 20. Hoe zat het ook alweer met Mattie en Wietze?

Wie is de vader van de tweeling van Kirsten?

Niet de vader Mattie Valk kwam er in 2016 achter dat de tweeling niet zijn echte dochters bleken te zijn. De twee meisjes werden na een zwangerschap van 26 weken geboren, en pas toen werd hij met deze verdrietige feiten geconfronteerd.

Waarom zijn Mattie en Wietze uit elkaar?

Gisteren werd bekend dat het radioduo na jarenlange samenwerking uit elkaar gaat. Aanleiding is onenigheid over een overgang van het duo naar Sky Radio, die niet doorging nadat Mattie een nieuw contract had getekend bij Qmusic.

Wat is er met Mattie en Wietze?

Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie. Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken, totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic.

Waar is Mattie Valk geboren?

Dordrecht, Nederland Mattie Valk/Geboorteplaats

Hoeveel verdient Mattie?

Het vermogen van Mattie Valk is dan ook 10 miljoen euro in totaal. Uiteindelijk heeft hij een penthouse van € 640.000 euro op de kop weten te tikken. Hij is dus een grootverdiener net als Gerard Ekdom en Giel Beelen. Dat je dus als bekende radio dj een aardig zakcentje verdient, is wel te zien aan het leven van Mattie.

Waar woont Mattie Valk?

Zijn nieuwe penthouse in Rotterdam Het penthouse ligt in Rotterdam. Vroeger was het een pakhuis maar nu is het omgetoverd tot een appartementencomplex. Aan de buitenkant is het nog duidelijk zichtbaar dat het ooit een pakhuis was. Het is dan ook een Rijksmonumentaal pand.

Wie vervangt Mattie en Marieke?

Op 8 augustus 2015 verhuisde hij naar het weekend waar hij van 12.00 tot 14.00 uur te horen was. Sinds februari 2016 presenteert Merckx de avondshow van 21.00 tot 00.00 uur. Vanaf presenteert Merckx de avondshow van 19.00 tot 22.00 uur. In de zomer vervangt Merckx de ochtendshow van Mattie & Marieke.

Wie ging weg Mattie of Wietze?

Marieke Elsinga is van mening dat collega's Mattie Valk en Wietze de Jager niet hadden moeten stoppen met samenwerken. In RTL Boulevard zegt de presentatrice en dj, die nu zelf samen met Valk een programma maakt, dat ze hoopt dat de twee weer met elkaar in gesprek gaan.

Wie was de verrader van Mattie en Wietze?

Mattie Valk en Wietze de Jager waren lange tijd een radioduo op Qmusic. De breuk ontstond toen de twee aan de slag zouden gaan bij Sky Radio, maar Valk zich bedacht en een verbeterd contract tekende bij Qmusic. Omdat De Jager zich verraden voelde stapte hij op.

Wie is de verrader Mattie of Wietze?

Wietze dacht begin 2017 samen met Mattie een avontuur aan te gaan bij concurrent Sky, maar zonder overleg tekende Mattie voor zes ton en een Tesla bij bij Qmusic. Critici vinden hem een verrader.

Waar komt Mattie Valk vandaan?

Dordrecht, Nederland Mattie Valk/Geboorteplaats

Wat wilde Matti Valk vroeger worden?

Biografie. Valk begon zijn radiocarrière in 2000 bij ATOS Radio in Zwijndrecht. Daarna volgden Exxact FM (later bekend als Drechtstad FM) in Dordrecht, DancenetFM en Maasland FM in Oss. Daarna verzorgde hij de audiovormgeving bij de VARA, later BNN en vanaf 2007 bij Q-music.

Hoeveel verdien je als radio dj?

Een DJ in vast dienstverband zal ongeveer tussen de €1700 en €2425 per maand verdienen. Voor een radio-DJ/presentator met genoeg fans kan dit salaris oplopen tot €20.000 per maand, en de best betaalde artiest is DJ Tiësto, die miljoenen per evenement opstrijkt.

Hoeveel verdient Wietze de Jager?

Dit leverde hem een jaarsalaris van 600.000 euro en een Tesla op. Geen slechte deal, maar Wietze was not amused en wilde niet langer met hem samenwerken.

Waar komt het woord matties vandaan?

Surinaamse woorden zijn doorgaans makkelijk te herkennen aan hun specifieke 'lekker bekkende' opbouw: een medeklinker, een klinker, een medeklinker en tot slot weer een klinker. 'Pipa' (pistool), 'duku' (geld) én 'mattie' (vriend) zijn daar goede voorbeelden van.

Hoe laat Mattie en Marieke?

Mattie & Marieke de Ochtendshow, vanaf maandag elke doordeweekse dag tussen zes en tien uur.

Hoe laat beginnen Mattie en Marieke?

Mattie & Marieke
PresentatieMattie Valk en Marieke Elsinga
Type programmaAmusement
Uitzendingen
TijdstipMaandag t/m vrijdag - 6.00 - 10.00 uur

Wie was de vader Mattie of Wietze?

Voor het eerst doet hij zijn verhaal. Mattie Valk, de radio-deejay die met Wietze de Jager bij Qmusic een ongekende opmars beleefde. Die Nederland verbijsterde met het verhaal dat hij niet de vader bleek te zijn van de tweeling van zijn, inmiddels, ex-vriendin.

Wie verraadde Mattie?

Gisteren werd bekend dat het populaire radioduo Mattie en Wietze van Qmusic uit elkaar gaan. Wietze voelt zich verraden door Mattie, omdat het eigenlijk het plan was om samen naar Sky Radio te gaan. In plaats daarvan heeft Mattie onderhandeld voor een contract voor hem alleen.

Hoe zat het ook alweer met Mattie en Wietze?

Hoe zat het ook alweer? Mattie Valk (32) en Wietze de Jager (28) maakten zich op voor een toptransfer van Qmusic naar John de Mols Talpa Radio (SkyRadio, Radio 538, Radio Veronica en Radio 10). Ze praatten, wikten en wogen; de één (Mattie) bleef twijfelen, terwijl de ander (Wietze) de overstap wilde doorzetten.