Inhoudsopgave:

 1. Hoezo zat boef in de gevangenis?
 2. Welke ziekte had rapper boef?
 3. Wat is boef afkomst?
 4. Waar staat de villa van boef?
 5. Hoeveel heeft boef?
 6. Waarom stopt Boef met rappen?
 7. Wat is het geloof van Boef?
 8. Hoe is rapper Boef bekend geworden?
 9. Welke wijk woont Boef?
 10. Waar in Almere woont Boef?
 11. Hoe vaak is Habiba gestreamd?
 12. Hoeveel streams heeft tout est bon?
 13. Wat is de afkomst van Sandra Lambeck?
 14. Hoe out is Frenna?
 15. Waarom verlaat iedereen SPEC?
 16. Heeft Boef nog?
 17. Welk niveau heeft Boef gedaan?

Hoezo zat boef in de gevangenis?

Door zijn wangedrag moest hij op zestienjarige leeftijd voor twee jaar naar de gevangenis. Later zat hij weer vast voor een strafdelict en het weigeren van medewerking. Boef vertelde eerder dat het eenzame, maar leerrijke tijd was. "Ik heb in het verleden wel wat moeilijkheden gehad met de politie", zei hij.

Welke ziekte had rapper boef?

Sofiane werd geboren in Parijs. Toen hij 4 was, kreeg hij tuberculose. Zijn ouders konden niet voor hem zorgen: zijn vader zat in de gevangenis en zijn moeder was verslaafd aan heroïne. Sofiane werd geadopteerd en ging in Nederland wonen.

Wat is boef afkomst?

Boef is de artiestennaam van Sofiane Boussaadia (24). Hij werd geboren in een voorstad van Parijs uit Algerijnse ouders, maar groeide op in Alkmaar. Als kind woonde hij twee jaar in Texas, toen hij met zijn oom die daar elektricien werd mee verhuisde.

Waar staat de villa van boef?

Villa van de Nederlandse rapper Boef Daar valt wel een mooi optrekje mee aan te schaffen en dat is precies wat de rapper heeft gedaan. Net als Ali B heeft Boef zijn uit kluiten gewassen villa in Almere laten bouwen. Een zeer moderne villa, met een ruime tuin en een blikkenvanger van een zwembad.

Hoeveel heeft boef?

Boef is zijn eigen media-imperium. Zijn Instagram-account heeft 1.4 miljoen abonnees; zijn YouTube-kanaal ruim 765.000 volgers.

Waarom stopt Boef met rappen?

Boef daagt zijn fans uit om te stoppen met roken en belooft een flinke beloning. Boef liet onlangs weten dat hij is gestopt met roken en nu wil hij anderen helpen om te stoppen. De rapper denkt dat duizend euro genoeg is om zijn fans te overtuigen, dus besluit hij precies dat in de strijd te gooien.

Wat is het geloof van Boef?

Boef werd geboren in Aubervilliers in Île-de-France (agglomeratie Parijs). Hij heeft Algerijnse ouders en een Algerijns paspoort en een Frans paspoort.

Hoe is rapper Boef bekend geworden?

In 2015 bracht Boef zijn eerste spitsessie uit bij Zonamo Underground en niet veel later kreeg hij ook landelijke bekendheid door zijn vlogs. Niet veel later kwam ook zijn eerste officiële album genaamd 'Slaaptekort' uit, wat een enorm succes werd.

Welke wijk woont Boef?

Zoveel als in 't Gooi wonen er nog niet en er worden nog geen tours georganiseerd, maar wie in Almere een bekende Nederlander wil spotten, maakt een aardige kans in de villawijk Overgooi. Rapper Boef is de nieuwste BN'er die in de wijk is komen wonen. Hij kocht in februari een villa van circa 1,5 miljoen euro.

Waar in Almere woont Boef?

Maar dat de rapper een villa van bijna 1,5 miljoen kon kopen, dat is iets nieuws! Voor de riante villa in Almere heeft de rapper maar liefst 1.430.000 euro neergelegd. De vraagprijs lag op 1.575.000 dus Boef heeft de villa voor een prima prijs kunnen kopen. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 312 vierkante meter.

Hoe vaak is Habiba gestreamd?

Zijn nieuwe album Slaaptekort werd binnen 24 uur 4,7 miljoen keer gestreamd op Spotify, alle nummers op het album kwamen binnen in de top 20 en zijn nieuwe single Habiba is op YouTube al ruim een miljoen keer afgespeeld.

Hoeveel streams heeft tout est bon?

Met Tout Est Bon, waarmee de rapper vrijdag op nummer 1 binnenkwam in de Single Top 100, behaalde hij 679.000 streams. Die single is ook nu nog de populairste track van Allemaal een Droom.

Wat is de afkomst van Sandra Lambeck?

Frenna had in 2019 een relatie met de 27-jarige Sandra Lambeck. Zij is een bekend model, actrice en influencer uit Duitsland. Net als Frenna heeft ook Sandra haar roots liggen in Ghana.

Hoe out is Frenna?

29 jaar (17 november 1991) Frenna/Leeftijd

Waarom verlaat iedereen SPEC?

Boef heeft vandaag via zijn story op Instagram laten weten dat hij de samenwerking, tussen hem en het management SPEC van Ali B, heeft beëindigd. De rapper vertelt dat hij veel heeft geleerd in de vier jaren die hij bij SPEC heeft gehad, maar dat het nu tijd is om zijn eigen pad te bewandelen.

Heeft Boef nog?

In 2020 kreeg hij zijn eigen documentaire: Gewoon Boef....Boef (rapper)
Boef
Rapper Boef (2018)
Algemene informatie
Volledige naamSofiane Youssef Samir Boussaadia
AliasBoef

Welk niveau heeft Boef gedaan?

Op z'n zestiende zat hij een halfjaar vast en toen hij achttien was anderhalf jaar. Na zijn vrijlating ging hij rappen, eerst onder de naam Souf de Boef en later gewoon als Boef. In 2015 tekende hij bij Zonamo Underground....Boef (rapper)
Gehuwd met / relatienee
Carrière
BeroepRapper, youtuber
Bekend vanja
Actief2015-heden