Inhoudsopgave:

 1. Waarom wil Josje stoppen met K3?
 2. Heeft K3 ruzie?
 3. Waarom Klaasje uit K3?
 4. Heeft de oude K3 nog contact?
 5. Hoe lang zat Klaasje in K3?
 6. Hoe oud is Josje van K3?
 7. Hoe lang is Josje bij K3 geweest?
 8. Is Klaasje al weg bij K3?
 9. Is K3 gestopt?
 10. Hoe lang heeft Karen bij K3 gezeten?
 11. Wie is gestopt met K3?
 12. Hoe lang zat Kathleen bij K3?
 13. Hoe oud is de nieuwe K3?
 14. Hoe lang zit Klaasje in K3?
 15. Wie is de vriend van Klaasje K3?
 16. Hoe lang Klaasje van K3?
 17. Welke K3 gaat weg?
 18. Hoelang heeft K3 bestaan?
 19. Hoe lang heeft Josje in K3 gezeten?

Waarom wil Josje stoppen met K3?

Josje Huisman Josje besloot het solo te proberen, zonder succes helaas. In 2017 bracht ze haar eerste single uit genaamd 'Gasolina'. Het nummer leverde helaas geen enkele hitnotering op en daarom deed ze in 2019 nog een poging met 'Laat Ze Maar' en 'Wat Doe Je Nou'. Ook deze sloegen echter niet aan.

Heeft K3 ruzie?

In 2009 verliet ze K3 en werd ze vervangen door Josje Huisman. Er werd heel wat gespeculeerd over hoe de drie zangeressen nadien met elkaar omgingen. Sommigen spraken zelfs over ruzie, maar zover is het nooit echt gekomen. “We hebben nooit echt kletterende ruzie gemaakt, maar in het begin lag het allemaal wat gevoelig.

Waarom Klaasje uit K3?

Als het aan de vriend van Klaasje Meijer (26) lag, was ze nog veel langer onderdeel van K3 gebleven. Toch wilde Klaasje niet meer doorgaan met de meidengroep. Hoewel ze eerst riep dat ze dit nog vijf jaar wilde doen, kwam ze daar een paar maanden geleden rap op terug. In gesprek met AD doet Klaasje haar verhaal.

Heeft de oude K3 nog contact?

ShowbizzHet is ondertussen al een hele tijd geleden dat de 'oude' K3 op zoek ging naar de 'nieuwe' K3. Kristel Verbeke, Josje Huisman en Karen Damen gingen elk hun eigen weg, en focusten zich op nieuwe projecten. Sindsdien is er nog amper van sprake van contact, geeft Kristel toe aan RTL Boulevard.

Hoe lang zat Klaasje in K3?

Klaasje Ietje (Alieke) Meijer (Lutjegast, ) is een Nederlandse zangeres die in 2015 lid werd van K3.

Hoe oud is Josje van K3?

35 jaar (16 februari 1986) Josje Huisman/Leeftijd

Hoe lang is Josje bij K3 geweest?

Filmografie
JaarProductieRol
De Wereld van K3als presentatrice
2010K2 weer K3als Josje, hoofdrol
K3 en het wensspelals Josje, hoofdrol
Hallo K3!als Josje, hoofdrol

Is Klaasje al weg bij K3?

Klaasje Meijer over vertrek: Mijn vriend probeerde me te overtuigen bij K3 te blijven. ... Haar vriend Max probeerde haar nog op andere gedachten te brengen, maar sinds drie maanden staat het vast: Klaasje Meijer (26) zwaait dit najaar af.

Is K3 gestopt?

Op werd bekendgemaakt dat K3 in de zomer van 2020 een nieuwe film ging opnemen: K3: Dans van de Farao. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje Meijer bekend dat ze zou stoppen met K3. Dit werd door een persconferentie op YouTube bekendgemaakt.

Hoe lang heeft Karen bij K3 gezeten?

In 2009 besloot Aerts na tien jaar de populaire meidengroep te verlaten. Karen Damen en Kristel Verbeke gingen samen verder onder dezelfde naam. Op maakte Studio 100 bekend dat er in een tv-programma gezocht zou worden naar een nieuw lid.

Wie is gestopt met K3?

Na vijf jaar heeft Klaasje Meijer besloten om met K3 te stoppen. Dat heeft ze zojuist vertelt in een persconferentie van Studio 100. Klaasje gunt iemand anders haar plaats binnen K3. Ze voelt dat het tijd is om haar vleugels uit te slaan.

Hoe lang zat Kathleen bij K3?

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd na de talentenjacht K2 zoekt K3 opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 werden Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Op 9 februari 2021 maakte Klaasje bekend dat ze K3 zou gaan verlaten.

Hoe oud is de nieuwe K3?

De nieuwe K3 bestaat 5 jaar, maar veel tijd om het te vieren hadden Hanne, Marthe en Klaasje niet. Het was gisteren, 6 november, precies vijf jaar geleden dat Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer werden gekozen als de nieuwe K3.

Hoe lang zit Klaasje in K3?

Klaasje Ietje (Alieke) Meijer (Lutjegast, ) is een Nederlandse zangeres die in 2015 lid werd van K3.

Wie is de vriend van Klaasje K3?

Sinds vorige zomer al, en daardoor kostte het haar soms meer moeite om K3 te zijn dan er niét mee bezig te zijn. Haar vriend Max probeerde haar nog op andere gedachten te brengen, maar sinds drie maanden staat het vast: Klaasje Meijer (26) zwaait dit najaar af.

Hoe lang Klaasje van K3?

Op 9 februari 2021 maakte Klaasje Meijer bekend dat ze zou stoppen met K3. Dit werd door een persconferentie op YouTube bekendgemaakt. Ze verlaat K3 niet meteen maar gaat nog een jaar aan de slag blijven in de groep.

Welke K3 gaat weg?

Klaasje Meijer (25), de 'blonde van K3', verlaat de groep. Dat maakte ze dinsdag zelf bekend op een persconferentie. “Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan en mijn horizon te verbreden.” K3 blijft wel bestaan, maar krijgt mogelijk een jongen in de plaats.

Hoelang heeft K3 bestaan?

K3 (muziekgroep)
K3
Jaren actief1998-heden
OorsprongBelgië
Genre(s)Pop, bubblegumpop
Label(s)Sony BMG () Studio 100 (2002-heden)

Hoe lang heeft Josje in K3 gezeten?

Filmografie
JaarProductieRol
De Wereld van K3als presentatrice
2010K2 weer K3als Josje, hoofdrol
K3 en het wensspelals Josje, hoofdrol
Hallo K3!als Josje, hoofdrol