Inhoudsopgave:

 1. Wat is beter Chromecast of Apple TV?
 2. Wat kun je doen met een Apple TV?
 3. Wat zijn de nadelen van Apple TV?
 4. Kan je Apple TV koppelen aan Google Home?
 5. Wat is het verschil tussen Apple en Google?
 6. Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?
 7. Wat kun je met een Apple TV 4K?
 8. Hoe werkt een Apple TV kastje?
 9. Hoe activeren je 1 jaar gratis Apple TV?
 10. Wat is Apple Tvplus?
 11. Hoe kijk ik Apple TV via Chromecast?
 12. Kan ik met Chromecast Apple TV kijken?
 13. Wat is het verschil tussen Android en iPhone?
 14. Wat is groter Apple of Google?
 15. Hoe moet je een Apple TV aansluiten?
 16. Is mijn tv geschikt voor Apple TV?
 17. Wat is het verschil tussen Apple TV 4 en 4K?
 18. Kan Apple TV 4K ook op HD tv?
 19. Heb je voor Apple TV een kastje nodig?
 20. Hoe activeer ik gratis Apple TV?

Wat is beter Chromecast of Apple TV?

Beschikbare apps Wat content betreft doet de Google Chromecast in Nederland momenteel weinig onder voor de Apple TV. Alle bekende media diensten, zoals Netflix en HBO GO, zijn op beide apparaten beschikbaar. ... Wanneer je ook wilt gamen, kun je beter kiezen voor de Apple TV.

Wat kun je doen met een Apple TV?

Apple TV is een digitale mediaspeler en microconsole, ontwikkeld en verkocht door Apple Inc. Het is een klein netwerk- en entertainmentapparaat waarmee je beeldmateriaal, videogames en muziek kunt afspelen door middel van apps. Heb je geen smart tv en wil je wel gebruik maken van apps zoals Netflix, YouTube en NPO?

Wat zijn de nadelen van Apple TV?

Nadeel 1: gesloten systeem Net als iOS heeft Apple de touwtjes in handen om te beslissen welke apps er wel en niet worden toegelaten op het apparaat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google met Android TV. Zo kan de populaire app Kodi (vroeger XBMC) niet geïnstalleerd worden zonder je toestel te “jailbreaken”.

Kan je Apple TV koppelen aan Google Home?

Met de Nest-app voor Apple TV kun je de beelden van je Google Nest-camera's bekijken. Heb je een Google Nest Aware-abonnement, dan kun je ook de videogeschiedenis van elke camera zien. Zoals je weet, kun je een telefoon of tablet gebruiken om de videobeelden van de Nest-camera te bekijken.

Wat is het verschil tussen Apple en Google?

Daar ligt gelijk het eerste grote verschil. Google richt zich veelal op een variërend aanbod aan software en internet-toepassingen, terwijl Apple zich right op de fysieke markt met telefoons, computers en andere gadgets.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

Dit hebt u nodig
 1. Persoonlijk internet*
 2. Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
 3. Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)

Wat kun je met een Apple TV 4K?

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in verbluffende 4K HDR-kwaliteit. Je hebt toegang tot geweldige content uit de beste apps. Sportwedstrijden en nieuws kun je live streamen. Tv-kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Hoe werkt een Apple TV kastje?

Hoe werkt Apple TV? Om een Apple TV te gebruiken, moet je het apparaat via een HDMI-kabel aansluiten op je televisie, terwijl je met een aparte stroomkabel de mediaspeler van stroom voorziet. Eventueel kun je ook nog een netwerkkabel aansluiten, maar je kunt ook gebruikmaken van een wifi-netwerk.

Hoe activeren je 1 jaar gratis Apple TV?

Open de Apple TV-app op een apparaat dat ingesteld is met de Apple ID dat je ook gebruikt hebt om een nieuw apparaat mee te activeren. Ga naar het Nu kijken-tabblad. Het aanbod voor het gratis jaar verschijnt automatisch in beeld. Volg de stappen en start met kijken.

Wat is Apple Tvplus?

Eerste indruk|Apple TV plus is een videodienst waarbij je voor €5 per maand naar tv-series kunt kijken.

Hoe kijk ik Apple TV via Chromecast?

Wel kun je Chromecast met een omweg gebruiken, door in Google Chrome op de Mac naar tv.apple.com/nl te navigeren en het beeld van de browser naar de televisie te casten.

Kan ik met Chromecast Apple TV kijken?

De Apple TV-app is wereldwijd beschikbaar gemaakt op de Chromecast met Google TV. Later komt de app ook naar andere apparaten met Android TV, maar wanneer is nog niet bekend. Via de app is het mogelijk om de streamingdienst Apple TV+ te bekijken.

Wat is het verschil tussen Android en iPhone?

Android en iOS verschillen op veel gebieden van elkaar. Waar iOS enkel voor Apple is ontwikkeld, wordt het Android besturingssysteem door meerdere merken gebruikt. Apple iOS blinkt met name uit in de eenvoud en het gebruiksgemak. ... Google Android is een goedkopere optie en wordt door meerdere merken gebruikt.

Wat is groter Apple of Google?

Volgens Forbes is Apple met $170 miljard dollar het meeste waard, gevolgd door Google met zo'n $100 miljard.

Hoe moet je een Apple TV aansluiten?

De Apple TV installeer je vervolgens door je tv aan te zetten en met de afstandsbediening van de tv de juiste (dit is de hdmi ingang in je tv waar de hdmi kabel van de Apple TV inzit) hdmi ingang te selecteren. Door nu de Apple TV met de afstandsbediening aan te zetten zal het setup menu op de televisie verschijnen.

Is mijn tv geschikt voor Apple TV?

Ga naar de website van Apple om te controleren of uw smart-tv, streamingapparaat of gameconsole geschikt is voor de Apple TV-app.

Wat is het verschil tussen Apple TV 4 en 4K?

Beide Apple TV's zijn voorzien van Apple's tvOS, het OS voor Apple TV's waarop je apps kunt installeren. ... Het verschil tussen de twee Apple TV's zit 'm vooral in de beeldkwaliteit: de Apple TV 4 heeft “slechts” 1080p (Full HD), terwijl de Apple TV 4K een resolutie van 2160p ondersteunt (4K).

Kan Apple TV 4K ook op HD tv?

Je hebt het volgende nodig om je Apple TV te kunnen gebruiken: Een HD- of 4K-tv met HDMI. Een HDMI-kabel om de Apple TV op je tv aan te sluiten (voor 4K HDR heb je een compatibele Ultra High Speed HDMI-kabel nodig; deze is apart verkrijgbaar)

Heb je voor Apple TV een kastje nodig?

Apple TV is een fysiek kastje met een afstandsbediening. Met deze mediaspeler tover je iedere televisie om tot smart tv. Met Apple TV gebruik jij jouw favoriete apps als Netflix en Thuisbezorgd op je televisie. Je kijkt al jouw favoriete films en series vanaf 1 plek en luistert de nieuwste podcast vanaf je televisie.

Hoe activeer ik gratis Apple TV?

Het gratis Apple TV Plus-abonnement kun je als volgt activeren.
 1. Zet je nieuwe Apple-product aan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID.
 2. Open op 1 november de app Apple TV. ...
 3. Zie je de aanbieding niet direct in beeld, scrol dan naar beneden in het gedeelte 'Nu kijken'.
 4. Tik op 'Geniet 1 jaar gratis'.