Inhoudsopgave:

 1. Hoe betrouwbaar is Ford Focus?
 2. Waarom Ford Focus?
 3. Hoe lang gaat een Ford Focus mee?
 4. Wat voor automaat heeft Ford Focus?
 5. Hoe betrouwbaar is Ford?
 6. Is Ford Kuga een goede auto?
 7. Wat kost het vervangen van een distributieriem Ford Focus?
 8. Hoe lang gaat een Twingo mee?
 9. Hoe lang gaat benzine mee?
 10. Welke automaat gebruikt Ford?
 11. Wat is Ford Focus Vignale?
 12. Hoe betrouwbaar is Skoda?
 13. Is de Ford Kuga een goede caravan trekker?
 14. Wat kost het vervangen van een distributieriem Ford Ka?
 15. Wat kost het vervangen van de distributieriem?
 16. Hoeveel km kan een auto rijden als het lampje brand?
 17. Hoeveel kilometer gaat een Seat Ibiza mee?
 18. Hoe lang kun je benzine bewaren in een jerrycan?

Hoe betrouwbaar is Ford Focus?

Toen de oorspronkelijke Ford Focus in 1998 werd geïntroduceerd, verwierf deze al snel de reputatie de ideale gezinsauto te zijn voor echte stuurlieden. Het is bovendien een praktische en goed uitgeruste auto die over het algemeen heel betrouwbaar is.

Waarom Ford Focus?

Er is heel erg veel keuze, zowel qua motoren als uitrustingsniveau's. De Focus was en is een auto voor een breed publiek, dus ook op de tweedehands markt vind je ongetwijfeld een model dat precies bij je past. Bovendien kun je kiezen voor verschillende carrosserievarianten.

Hoe lang gaat een Ford Focus mee?

Maar technisch gezien wel en kan hij dan weer jaren mee. Per saldo is de TDdi geschikt om makkelijk 4 a 5 ton mee te rijden, mits warmrijden en goed onderhoud, dus goede olie en filters. Met 217k op de klok en 9 jaar oud, moet je gerust nog 4 jaar kunnen rijden.

Wat voor automaat heeft Ford Focus?

We hebben de 1,5 liter in beide pk-conversies geprobeerd en kwamen tot de conclusie dat de 150 pk motor krachtig genoeg is, die 182 pk voegt niet zoveel toe. Dieselen kan je met naar keuze een 1,5 of 2,0 liter motor. De achttraps automaat doet zijn werk naar behoren.

Hoe betrouwbaar is Ford?

Meest betrouwbaar: Ford Mondeo (2014-heden). Het is misschien niet de meest prestigieuze auto, maar de huidige Mondeo is wel de meest betrouwbare. Slechts 13 procent van de eigenaren gaf aan storingen te hebben gehad. Er waren geen rekeningen boven de 55 euro.

Is Ford Kuga een goede auto?

De Ford Kuga is een fijne gezinsauto. Hij heeft veel binnenruimte en een plezierig rijgedrag. De fabrikant heeft op dit punt echter een reputatie hoog te houden en het moet gezegd; voor een Ford vinden we het weggedrag toch wat stoterig. De besturing is mooi precies, maar aan de lichte kant.

Wat kost het vervangen van een distributieriem Ford Focus?

🥇 Distributieriem vervangen Ford Focus kosten → Prijs v.a. € 335.

Hoe lang gaat een Twingo mee?

En voor mij nooit meer een Renault. Ervaring met Twingo: Ik heb deze auto nu 3 jaar in mijn bezit, via private lease. Ben zeer tevreden, rijd 90 km woon-werk per dag met 2 bruggen....Tevredenheidscijfer volgens bezitters.
6,27
Motor5,8
Comfort6,1
Betrouwbaarheid5,8
Verkoop6,7
BE

Hoe lang gaat benzine mee?

Volgens brandstoffabrikant BP blijft brandstof in een afgesloten container bij een temperatuur van 30 graden drie maanden goed. Bij 20 graden is dat al meteen zes maanden. Het laatste gevaar voor de houdbaarheid is condenswater in de tank doordat ethanol water aantrekt.

Welke automaat gebruikt Ford?

Ford gebruikt deze automaten sinds kort door elkaar, afhankelijk van het motortype. De 6-traps Powershift is het principe met met dubbele koppeling. Dit is de nieuwe generatie automaten vergelijkbaar met de DSG automaat die VW/Audi al geruime tijd geleden introduceerden.

Wat is Ford Focus Vignale?

Het uitrustingsniveau Vignale is een op de Titanium X gebaseerde uitvoering die daarbovenop heel wat lekkers naar de Focus brengt. Zo staat de Focus Vignale, leverbaar als Hatchback én als Wagon, op 20-spaaks 17-inch lichtmetaal en heeft hij een speciale grille.

Hoe betrouwbaar is Skoda?

Skoda, jarenlang kampend met een dubieus imago en tegenwoordig onderdeel van de Volkswagen Group, is volgens het Britse onderzoek van J.D. Power winnaar in de categorieën 'compacte auto's' (Skoda Octavia) en 'kleine SUV's' (Skoda Yeti). Ook bij de Consumentenbond scoort de Octavia een mooi cijfer, een 7,8.

Is de Ford Kuga een goede caravan trekker?

Sinds een maand ben ik in bezit van de kuga 1.5 ecoboost 120 pk en dat bevalt zeer goed. Echt een fijne auto. Toevallig vandaag de caravan er voor het eerst achter gehad weliswaar nog maar kleine afstand maar dat ging super. ... De kuga is comfortabel en een heerlijk rustige krachtige motor.

Wat kost het vervangen van een distributieriem Ford Ka?

🥇 Distributieriem vervangen Ford Ka kosten → Prijs v.a. € 345.

Wat kost het vervangen van de distributieriem?

Vervanging van de distributieriem of de distributieketting is specialistenwerk. Dat kun je het beste overlaten aan de merkdealer of een bij de BOVAG aangesloten garage. De totale kosten van vervanging kunnen uiteenlopen van zo'n 300 tot wel 1.000 euro. Dat hangt af van het merk en type auto.

Hoeveel km kan een auto rijden als het lampje brand?

Als deze op nul staat ​​is er nog een 'reservetank' met - meestal - vijf liter brandstof. Hiermee kan in de regel nog zo'n 50 kilometer gereden worden. Maar hoe ver je er daadwerkelijk mee komt, hangt af van het automodel en jouw persoonlijke rijstijl.

Hoeveel kilometer gaat een Seat Ibiza mee?

Hoe ver kun je rijden met een lege tank?
MerkAantal kilometer
16.Opel81,03
17.Hyundai80,48
18.Seat79,94
19.Nissan79,81
BE

Hoe lang kun je benzine bewaren in een jerrycan?

Volgens brandstoffabrikant BP blijft brandstof in een afgesloten container bij een temperatuur van 30 graden drie maanden goed. Bij 20 graden is dat al meteen zes maanden. Het laatste gevaar voor de houdbaarheid is condenswater in de tank doordat ethanol water aantrekt.