Inhoudsopgave:

 1. Waar gaat André Hazes wonen in Hillegersberg?
 2. Waar woont Sarah Van Soelen?
 3. Waar woonde André Hazes senior?
 4. Wie is de vriendin van André Hazes?
 5. Waar gaat Monique Westenberg wonen?
 6. Waar wonen Andre en Monique?
 7. Wie is Sara Van Soelen?
 8. Wie woont er in het huis van Andre Hazes?
 9. Waar heeft Andre Hazes gewoond in Vinkeveen?
 10. Hoe verdient Monique Westenberg haar geld?
 11. Wie is de ex van Andre Hazes junior?
 12. Wie woont er in het huis van André Hazes in Vinkeveen?

Waar gaat André Hazes wonen in Hillegersberg?

Hij zag zichzelf al zitten, in zijn nieuwe penthouse, met uitzicht op de Bergse Voorplas. Maar de bewoners van appartementencomplex Plaszicht in Rotterdam-Hillegersberg weigerden André Hazes als nieuwe buurman.

Waar woont Sarah Van Soelen?

Het adres van Sarah van Soelen is Jacob Marislaan 2 in Bergschenhoek.

Waar woonde André Hazes senior?

Amsterdam André Hazes/Woonplaatsen

Wie is de vriendin van André Hazes?

André Hazes zegt in een interview in het Belgische blad Dag Allemaal dat hij gezamenlijke foto's met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen niet zo snel na de breuk met Monique Westenberg op Instagram had moeten zetten. "Ik had die foto's nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen.

Waar gaat Monique Westenberg wonen?

André, Monique en Dre woonden al een tijdje in een splinternieuwe villa, in Berkel en Rodenrijs. Het stel kocht de woning destijds en maakten er samen hun droompaleis van. Nu is bekend dat Monique en Dre in de villa zullen blijven wonen.

Waar wonen Andre en Monique?

De zanger heeft een appartement gekocht in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, naar verluidt voor 815.000 euro. Het huis is slechts enkele kilometers verwijderd van de villa waar zijn ex Monique Westenberg is blijven wonen met hun zoontje André (4).

Wie is Sara Van Soelen?

Sarah van Soelen is 25 jaar oud, model en influencer. Ze figureerde ook eens in een videoclip van zanger Quido van de Graaf die in 2019 strandde in de halve finales van The voice of Holland. Haar vader is Rudolf van Soelen, directeur van de op een na grootste lampenfabrikant van Nederland.

Wie woont er in het huis van Andre Hazes?

André Hazes gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. De zanger heeft een appartement gekocht in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, naar verluidt voor 815.000 euro.

Waar heeft Andre Hazes gewoond in Vinkeveen?

De riante Vinkeveense villa waar hij tot zijn dood woonde met echtgenote Rachel en hun twee kinderen Roxeanne en André junior staat te koop. Wie eigenaar wil worden van het stulpje moet wel diep in de buidel tasten. Het rietgedekte pand heeft namelijk een vraagprijs van iets minder dan 1,8 miljoen euro.

Hoe verdient Monique Westenberg haar geld?

Ze vertelt dat Monique in de villa mag blijven wonen en in een auto rijdt die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. „Dat is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat”, zegt ze.

Wie is de ex van Andre Hazes junior?

André Hazes voelt zich door zijn vriendin Sarah van Soelen totaal begrepen. Anders dan met zijn ex, Monique Westenberg, is er geen sprake van ruzie als hij een keer laat thuiskomt. Dat vertelt de zanger in gesprek met HLN.

Wie woont er in het huis van André Hazes in Vinkeveen?

Goed nieuws voor verstokte fans van de in september 2004 overleden volkszanger André Hazes. De riante Vinkeveense villa waar hij tot zijn dood woonde met echtgenote Rachel en hun twee kinderen Roxeanne en André junior staat te koop.