Inhoudsopgave:

  1. Hoe kan ik het beste het interieur van mijn auto schoonmaken?
  2. Hoe stoffen zetel reinigen auto?
  3. Hoe krijg je vlekken uit autostoel?
  4. Hoe krijg je krassen uit je dashboard?
  5. Is de wasstraat goed voor je auto?

Hoe kan ik het beste het interieur van mijn auto schoonmaken?

Een zachte microvezeldoek en lauw water - eventueel met een dopje afwasmiddel - zijn vaak ideaal voor het dashboard . Voor hardnekkige vlekken kun je een cockpitspray gebruiken.

Hoe stoffen zetel reinigen auto?

Meng 250 ml azijn met enkele druppels afwasmiddel en 4 liter heet water. Dep dit mengsel op de stoelen en gebruik een borstel om de stof schoon te maken. Gebruik schoon water om de reiniger uit de stof te spoelen. Veeg alle vieze zeepresten weg met een microvezeldoek.

Hoe krijg je vlekken uit autostoel?

Een mix van witte azijn en baking soda werkt vaak heel goed. Deze gebruik je dan met een tandenborstel of ander borsteltje. Dit laat je vervolgens uitdrogen, om daarna die plek te stofzuigen. Dit werkt overigens ook heel goed om nare geuren uit de auto te verwijderen.

Hoe krijg je krassen uit je dashboard?

Om krassen uit je dashboard te verwijderen kun je Turtle Wax Scratch Remover gebruiken. Dit is een soort dashboard scratch repair. Ook voor oneffenheden en doffe plekken is dit het ideale product. Vaak kun je door je dashboard te onderhouden een auto dashboard reparatie voorkomen.

Is de wasstraat goed voor je auto?

Voor de een is het wassen van de auto een noodzakelijk kwaad, de ander beschouwt het als pure ontspanning. Feit is dat jouw auto er baat bij heeft wanneer je hem geregeld schoonmaakt. Veel rijhulpsystemen functioneren door middel van camera's en sensoren, die alleen werken wanneer je ze goed schoon houdt.