Inhoudsopgave:

 1. Waar is familie Pos bekend van?
 2. Wat kost Pos wijn?
 3. Wat doet familie Pos?
 4. Hoe oud is Ilona Pos?
 5. Waar in Friesland woont familie Pos?
 6. Waar is Pos wijn te koop?
 7. Welke supermarkt verkoopt Pos wijn?
 8. Hoe gaat het met de Posjes?
 9. Welke supermarkt heeft Pos wijn?
 10. Waar gaan de Posjes wonen in Friesland?
 11. Hoe oud zijn de kinderen van de familie Pos?
 12. Waar woont de familie Pos in Nederland?
 13. Wat verdient familie Pos?
 14. Hoe is het met de gezinnen van helemaal het einde?
 15. Hoe gaat het met de Posjes in Chili?
 16. Hoe gaat het met de mensen van helemaal het einde?
 17. Hoe heten de kinderen van de familie Pos?
 18. Hoe is het met de families in Chili?
 19. Hoe gaat het met de families uit Helemaal het einde 2017?
 20. Hoe gaat het met deelnemers helemaal het einde 2017?

Waar is familie Pos bekend van?

De familie Pos uit het Friese Echten vergaarde in 2016 landelijke bekendheid door hun deelname aan het eerste seizoen van het programma Helemaal het einde, waarin deelnemers een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Chili.

Wat kost Pos wijn?

De familie Pos (niet te verwarren met de familie Pon overigens) die furore heeft gemaakt in het RTL4 televisieprogramma Helemaal Het Einde....Carmenère 2019.
Te koop bijPrijs
Poiesz Supermarkten€ 4,99

Wat doet familie Pos?

Met hun wijnimperium, waarbij er ieder jaar meer dan 100.000 flessen over de toonbank gaan, heeft de familie een goudmijn in handen. Hun droomhuis is voor één week het onderkomen van het straatarme gezin Van Wees uit Nijmegen, waar geen geld is voor wijn en bubbels. Ze krijgen een riant weekbudget van €1500.

Hoe oud is Ilona Pos?

Ilona (39) en Stephan Pos (38), die bekend werden met hun deelname aan het RTL 4-programma Helemaal Het Einde, hebben toch geen punt achter hun relatie gezet.

Waar in Friesland woont familie Pos?

De familie Pos uit het televisieprogramma 'Helemaal het Einde' verruilde Chili voor Fryslân. In dat programma bouwden families een nieuw bestaan op in Zuid-Amerika; de 'Posjes' werden de bekendste familie van alle families. Ze wonen nu in Echten, aan de Tsjûkemar.

Waar is Pos wijn te koop?

Pos wijn - Boodschappen — Jumbo Supermarkten.

Welke supermarkt verkoopt Pos wijn?

Pos wijn - Boodschappen — Jumbo Supermarkten.

Hoe gaat het met de Posjes?

De bekende familie Pos is weer (voor even) terug van weggeweest. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde! ', besluit het gezin voor 'Steenrijk, Straatarm' opnieuw hun huis te verlaten. Hun deelname aan het programma zorgt voor verdeelde reacties bij kijkers, zo is te lezen op Twitter.

Welke supermarkt heeft Pos wijn?

Sauvignon blanc - Jan Linders.

Waar gaan de Posjes wonen in Friesland?

De familie Pos uit het televisieprogramma 'Helemaal het Einde' verruilde Chili voor Fryslân. In dat programma bouwden families een nieuw bestaan op in Zuid-Amerika; de 'Posjes' werden de bekendste familie van alle families. Ze wonen nu in Echten, aan de Tsjûkemar.

Hoe oud zijn de kinderen van de familie Pos?

Ilona: ,,Onze zoons Björn (8) en Tygo (6) hebben de perfecte leeftijd voor zo'n avontuur. Waren ze jonger geweest, dan hadden ze meer zorg nodig gehad en hadden wij minder tijd gehad voor het uitrollen van het bedrijf. Als onze kinderen ouder waren geweest, zou een verblijf wellicht te saai voor ze zijn geworden.

Waar woont de familie Pos in Nederland?

Vandaag deelden zij nog wat meer informatie zoals de woonplaats en zelfs een foto van het huis waar ze komen te wonen! Ilona, Stephan, Tygo en Björn verhuizen naar de Friese woonplaats 'Echten'. Deze plaats is prachtig gelegen aan het Tjeukermeer.

Wat verdient familie Pos?

De Posjes zijn namelijk inmiddels flink vermogend. Vooral hun wijnimperium - het gezin verkoopt naar verluidt jaarlijks 100.000 flessen - zorgt ervoor dat de bankrekening van de familie Pos goed gevuld blijft. Ze hebben dan ook een weekbudget van € 1500,-.

Hoe is het met de gezinnen van helemaal het einde?

De familie Beerens in Geertruidenberg gaat hun vakantiepark en woning op het Kaapverdische eiland São Vicente verkopen. Het gezin deed in 2018 mee aan het televisieprogramma 'Helemaal het einde!' en bouwde een nieuw leven op het Afrikaanse eiland op. Uiteindelijk bleek deze droom niet zo mooi als van te voren gedacht.

Hoe gaat het met de Posjes in Chili?

Na drie jaar verruilt het gezin Chili voor Friesland en werken ze vanuit daar voor hun bedrijf. De Posjes kunnen voor hun bedrijf meer betekenen in Nederland, zo vertelt Ilona.

Hoe gaat het met de mensen van helemaal het einde?

Dat laten ze weten in een verhuisbericht op Instagram. Stephan, Ilona, Tygo en Bjorn gaan niet terug naar Nederland, maar starten weer een nieuw avontuur in een ander land.

Hoe heten de kinderen van de familie Pos?

Helemaal het Einde-stel Stephan en Ilona Pos hebben hun kinderen en fans goed voor de gek gehouden. In een filmpje dat eerder deze week werd vrijgegeven door RTL4 vertelden ze zoons Bjorn en Tygo dat ze een zusje krijgen.

Hoe is het met de families in Chili?

De bekende familie, die in en na Helemaal het einde een soort wijnimperium opbouwde in Chili, wil alleen kwijt dat hun nieuwe thuishaven een land is waar Nederlands, Engels of Spaans niet de voertaal is. WIJ GAAN CHILI VERLATEN!!! Op dit moment treffen wij alle voorbereidingen voor ons vertrek en nieuwe start.

Hoe gaat het met de families uit Helemaal het einde 2017?

'Een soort Helemaal het Einde-3.0' Eind 2016 namen we als gezin deel aan het televisieprogramma 'Helemaal het Einde'. ... Na afloop van het programma, eind 2017, zijn we 6 maanden gaan reizen door het continent (zie ons reisverslag op Polarsteps) waarna we in juni 2018 weer terug kwamen in Nederland.

Hoe gaat het met deelnemers helemaal het einde 2017?

Jasper en Jessica verkopen hun vakantiepark in Kaapverdië De familie Beerens in Geertruidenberg gaat hun vakantiepark en woning op het Kaapverdische eiland São Vicente verkopen.